İçeriğe geç
Haber Akışı Apple iPhone iOS Mac iPad İpuçları Güncellemeler Videolar Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Apple Gündemi

Apple Carlsbad yeni tasarımla yeniden açılıyor

Apple Carlsbad mağazası, bir yılı aşkın yenilemenin ardından 20 Kasım Cuma günü saat 10.00'da özgün konumunda yeniden açılacak.

Enes Arslan

okunma

Apple Carlsbad mağazası görseli
30 saniyede bu haberin özeti
  • Apple, Carlsbad'daki The Forum mağazasını 20 Kasım Cuma günü yerel saatle 10.00'da yeniden açacak.
  • Mağaza, bir yılı aşkın süren yenilemenin ardından özgün konumunda ve yeni tasarımla hizmet verecek.
  • Eklemeler arasında erişilebilir oturmalı bir Genius Bar ve online siparişler için Apple Pickup alanı bulunması muhtemel.

Apple Carlsbad mağazası, bir yılı aşkın süren yenilemenin ardından yeniden açılıyor. Apple, Kaliforniya'nın Carlsbad kentindeki The Forum mağazasının açılış tarihini duyurdu. Kapılar 20 Kasım Cuma günü yerel saatle 10.00'da açılacak. Böylece mağaza, özgün konumunda yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Yenileme çalışmaları bir yılı aşkın sürdü. Bu nedenle açılış günü, bölgedeki Apple kullanıcıları için önemli bir tarih. Mağaza ayrıca tamamen yeni bir tasarımla geliyor. Yeni düzende ise bazı eklemelerin yer alması bekleniyor. Apple mağazaları, ürünlerin denendiği ve satın alındığı fiziksel noktalar olarak çalışıyor. Bu yüzden bir mağazanın yenilenmesi, kullanıcıların ürünlere ulaşma biçimini de etkileyebilir.

Apple Carlsbad yeniden açılıyor

Apple Carlsbad Yenilemesinde Neler Var?

Mağazaya muhtemelen iki ekleme yapılacak. Özellikle şu bölümler öne çıkıyor:

  • Erişilebilir oturma düzenine sahip bir Genius Bar
  • Online siparişler için ayrılmış özel bir Apple Pickup alanı

Genius Bar, Apple ürünleri için destek ve teknik yardım verilen servis noktasıdır. Ayrıca erişilebilir oturma düzeni, bu masaya gelen ziyaretçiler için bir kolaylık sağlıyor. Öte yandan Apple Pickup alanı, internetten verilen siparişlerin mağazadan teslim alınması için ayrılıyor. Dolayısıyla müşteriler online siparişlerini bu bölümden alabilecek.

Bu iki özellik şimdilik beklenti düzeyinde. Çünkü mağaza açılmadan düzenin kesin hali görülemiyor. Apple Carlsbad kapılarını açtığında ayrıntılar netleşecek. Ayrıca yeni tasarımın mağazaya nasıl yansıdığı da o gün anlaşılacak.

Mağaza Nerede Yer Alıyor?

Carlsbad, San Diego County'nin kuzeyindeki North County bölgesinde yer alan bir sahil kenti. Mağaza ayrıca kentteki The Forum'da bulunuyor. Apple, yeniden açılışın özgün konumda yapılacağını duyurdu. Bu nedenle Apple Carlsbad, aynı yerde yenilenmiş haliyle açılıyor.

Açılış Günü İçin Bilinenler

Açılış bilgileri kısa ve net. Tarih, saat ve yer belli; ancak tasarımın ve yeni bölümlerin ayrıntıları açılışla birlikte görülecek. Saat bilgisi yerel saatle verildi. Dolayısıyla Türkiye'den takip edecek okurların saat farkını hesaba katması gerekecek.

  • Mağaza: The Forum, Carlsbad, Kaliforniya
  • Tarih: 20 Kasım Cuma
  • Saat: Yerel saatle 10.00
  • Yenileme süresi: Bir yılı aşkın

Son olarak, yenilenen mağaza 20 Kasım Cuma günü yerel saatle 10.00'da ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.