Ana Sayfa Apple Duyum: Zorlu Center’daki Apple Store bir süreliğine kapanabilir

Duyum: Zorlu Center’daki Apple Store bir süreliğine kapanabilir

1

Sihirli Elma ÖZEL HABER – Aldığımız duyumlara göre Apple’ın 5 Nisan 2014 tarihi itibariyle İstanbul’da açılan ilk Apple Store’u Ocak 2018 itibariyle bir süre kapanacak. İşte sebebi…

Adının yayınlanmasını istemeyen kaynaklardan aldığımız bilgiye göre, Zorlu Center’da bulunan Apple Store’da Ocak 2018 itibariyle kapılarını müşterilerine kapatacak. Ancak bu kapanış kalıcı bir veda değil.

12 Eylül’de gerçekleşen Apple etkinliğinde, Apple yeni mağaza konseptini tanıtmıştı. Bu konsepte geçiş için bir süredir farklı Apple Store’larda bir dönüşüm süreci yaşanıyor. Zorlu Center’da bulunan Apple mağazasıda bu dönüşüme girmek ve yenilenmek için bir süreliğini ziyaretçilerine kapılarını kapatacak ve mağazada gerçekleşen tüm işlemlere ara verilecek.

Apple’ın yeni konsepti şu anda Dubai’de bulunan mağazalarında kullanılıyor.

Etkinlikte Apple’ın yeniden tasarladığı Apple Store’lar, en büyük şehirlerinde yer alacağı açıklanmıştı. Genius Bar’lar yeniden tasarlanarak Genius Grove ismiyle karşımıza çıkacak. Yeni konsept Apple Store’da yer alacak yeni Creative Pro çalışanları, “Today at Apple” ürününü hayata geçirmek üzere yardımcı olacak.

Bu haber Sihirli Elma tarafından hazırlanmıştır. Kaynak ve link verilmeksizin kısmen de olsa alıntı yapılamaz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz