Ana Sayfa Haberler Mac OS X 10.6.3 güncellemesi yayınlandı

Mac OS X 10.6.3 güncellemesi yayınlandı

3

Dün itibariyle Mac işletim sisteminin son versiyonu olan Snow Leopard’ın yeni bir güncellemesi yayınlandı. “Mac OS X 10.6.3adı altında toplanan güncellemeler çok büyük yenilikler veya farklar getirmiyor. Ancak 10.6.3 ile birlikte çoğunlukla işletim sistemi için küçük yamalar, stabilite, uyumluluk ve güvenlik üzerine iyileştirmeler geliyor. İşte bu sebeplerle Apple’ın önerdiği bu güncellemeyi biz de aynı şekilde, tüm Snow Leopard kullanıcılarının yüklemesini tavsiye ediyoruz.

mac-update-10.6.3-1.8VEDHmxnSUBk.jpg

Güncellemenin boyutu ise sistemimize ve daha önceki güncellemeleri takip edip etmediğimize göre değişebiliyor. Kendi kullandığım MacBook için 437,2 MB’lık bir dosya indirmem gerekirken, internetteki yorumlara baktığımızda 800 MB’a kadar download yapanlar olduğunu görebiliyoruz. Dolayısıyla Mac’imizi güncel tutup yeni güncellemeleri takip edersek, böyle büyük güncellemelerde avantajlı oluyoruz diyebiliriz 🙂

mac-update-10.6.3-2.8wu1VdTtluNz.jpg

Güncellemenin içerdikleri ile ilgili detaylı bilgilere ingilizce olarak şuradan ulaşabilirsiniz. Oldukça kapsamlı ve kalabalık olduğu için burada yer vermiyoruz detaylara.

Güncelleştirme tamamlandıktan sonra Mac’imizi yeniden başlatmamız gerekiyor. Bu yeniden başlatma işlemi, bazı güncellemelerin yüklenmesi devam ettiği için normalden biraz daha fazla uzun sürebiliyor. Dolayısıyla bu güncellemeyi sakin bir zamana bırakmakta fayda var. Güncellemeler tamamlandıktan sonra Mac’imiz ile ilgili daha fazla bilgi almak istediğimizde ise aşağıdaki resimde görüldüğü gibi sistemimizin versiyonunun 10.6.3 olduğunu görebiliyoruz.

mac-update-10.6.3-3.xUSPQV0JzTsH.jpg


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. mrb.mac os10.5.8 i nasıl 10.6.3 e yükseltebilirim?elma dan yazılım güncellemeye girdiğimde yani bir yazılım yoktur diyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz