Ana Sayfa Haberler Flash Player 10.3 yayınlandı

Flash Player 10.3 yayınlandı

6

Adobe, Mart ayında beta’sını duyurduğu Flash Player 10.3‘ü dün akşam resmi olarak yayınladı. Flash Player, 10.2 sürümünde olduğu gibi, bu sefer de önemli bir güncelleme ile karşımızda. Zira sadece güvenlik, performans ve stabilite güncelleştirmeleri değil, aynı zamanda Mac’imize daha iyi entegre olan bir Flash Player’ı görebiliyoruz artık.

Sihirli elma flash player 10 3 2 compressed

10.3 sürümüyle, Flash Player Sistem Tercihleri içerisinde bir ikonla bizi karşılıyor.

Sihirli elma flash player 10 3 4 compressed

Daha önce bulmakta zorlandığımız, hatta pek çok kişinin farkında bile olmadığı ayarları artık buradan çok kolay bir şekilde kontrol edebiliyoruz. Bu ayarlar penceresinde şu başlıklarda ayarlar söz konusu:

  • Depolama (Storage)
  • Kamera ve Mikrofon (Camera and Mic)
  • Oynatma (Playback)
  • Gelişmiş (Advanced)

Sihirli elma flash player 10 3 7 compressed

Flash Player 10.3’ün getirdiği pek çok yeniliği Adobe’nin blogundaki yazıya göz atarak okuyabiliyoruz. Ancak bizce en önemli yenilik, Flash Player’ın sistemle entegre olması. Bunun sayesinde artık güncellemeleri otomatik olarak yükleyebiliyor olacağız.

Yani tıpkı diğer sistem bileşenleri gibi Apple menüsü altındaki “Software Update” sayesinde güncelleştirmeler otomatik olarak yüklenebilecek. Web sitesine git, dosyayı seç, indir, çalıştır, yükle vb. adımlar olmayacak.

Software update compressed

Son bir kez Adobe Flash Player’ı download etmek ve yüklemek için buraya tıklayabilirsiniz… 🙂

Sihirli elma flash player 10 3 1 compressed

NOT: Flash Player, Chrome içerisinde bütünleşik geldiği için ek bir yükleme yapılmasına gerek yok. Ancak Safari, Firefox ya da başka bir tarayıcı kullanıyorsak bu yüklemeyi yapmamız gerekiyor. Flash Player sürümünüzü bilmiyor ve öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


6 Yorumlar

  1. apple ın flash desteklemesini ben destekliyorum:)
    denemek isteyen web üzerinde misal diziport ta dizi açsınlar, dizi oynatılırken activity monitor e bi göz atsınlar, işlemci kullanımını filan görünce anlarsınız
    🙂

  2. Son iki gündür sayfayi deniyorum ama bir türlü “isletim sistemi secme” bölümü acilmiyor 🙁 acaba sorun benim bilgisayarda olabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz