Ana Sayfa Haberler Yeni MacBook Air Türkiye’de!

Yeni MacBook Air Türkiye’de!

9

Bayramdı tatildi derken Eylül ayı geldi, ve yeni MacBook Air’ler de gecikmeden Türkiye stoklarına girdi bile! 🙂 Böylece 2011’de güncellenen MacBook Pro ve iMac ailesi gibi MacBook Air de yaklaşık 1 ay gibi bir süre içerisinde Türkiye’de satışa sunuldu.

Sihirli elma yeni macbook air banner

Türkiye’de satışa sunulan MacBook Air’lerin fiyatları $1279’dan başlıyor ve $1999’a kadar çıkıyor. Tüm modellerin tavsiye edilen satış fiyatları ise şöyle:

11-inç MacBook Air

Sihirli elma yeni macbook air 11 inc

  • Intel Core i5 1.6 GHz, 2 GB RAM, 64 GB SSD: $1279 + KDV
  • Intel Core i5 1.6 GHz, 4 GB RAM & 128 GB SSD: $1529 + KDV

13-inç MacBook Air

Sihirli elma yeni macbook air 13 inc

  • Intel Core i5 1.7 GHz, 4 GB RAM, 128 GB SSD: $1659 + KDV
  • Intel Core i5 1.7 GHz, 4 GB RAM, 256 GB SSD: $1999 + KDV

Yeni MacBook Air’lerden almayı düşünenler için şimdiden hayırlı olsun… 🙂 Ancak kararsızsanız “Hangi MacBook’u Almalıyım?” yazısı sizin için faydalı olabilir… 🙂

Ayrıca henüz katılmadıysanız, anketimize katılarak oy verebilirsiniz…

[polldaddy poll=”5435567″]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


9 Yorumlar

  1. evet geldi ama biraz daha ucuz olasını beklerdim 
    arkadaşlarıma bekleyin yenisi çıkacak onu alırsınız derken 
    hoop dolar fırladı
    ben bile iyiki almışım MacBookPro yu dedim ,
    ama tabiki gönlüm MacBook Air da 
    ister istemez…

  2. Dun istinye park apple store’a sordum, 13-inch 256gb icin 4200 tl dediler, gorebilir miyim dedigimde de henuz vitrine cikarmadik dediler, 3 ay once pro almasaydim air alirdim bugunlerde..

      • Haklısınız, ancak en pahalı MacBook Air’den bahsettiğimizi ve de dövizin çok yükseldiğini de unutmamak gerekiyor. 🙁 

        11 inç’lik MacBook Air bu hesapla kaba bir hesapla 2500 TL’ye geliyor…

    • neden bnde pro istiyorum aksine air kullaniyorum keske pro alsaydim diyorum ve sanirim pro air e gore daha islevsel daha hizli ve cok daha dayanikli bak benim ekranim kac kere kirildi yaptirdim ama prolarda ole bir sorun yok yani ekran menteseleri 800 tl degil cunku kirilmiyo bu buyuk bi avantaji sadece baslangici bence bunun yani sira cd rom ve ram destegi cok onemli heleki tr de yani 8 gb ramli bi mac ciktiginda air e ram takamiyorsun ama proya extra 2 tn 4 gb 1333 mhz lik iki tn ram takip icindeki iki tn 2 gb lik ram i de rahat rahat satabiliyorsun buda buyuk bi avantaj ustelik birde su hdd olayi var benim makinede hdd de dgistiremiyorum ama proda onunda imkani var ve pil suresi onunda bir farki oldugunu saniyorum ustelik evde pildede kullanmak zorunda kalmiyorsun istersen pili cikartip kullanabiliyorsun diye dusunuyorum yani bence pro cok cok co daha iyi air e oranla tabi kisisel fikrim bu ben sonucta air kullanicisi olarak eksiklerini goruyorum air in soz sende dostum sende paylasirsan bizimle bilgilendirmek amacli sevinirim iyi gunler:)

      • Merhabalar,

        Önceki yazılarda da belirttiğim gibi bu tamamen kişisel bir seçim. Birisi diğerinden iyi değil 🙂

        Eğer hafiflik, disk hızı, taşınabilirlik ön plandaysa MacBook Air daha iyi.
        Ama performans, DVD ve RAM arttırımı ön plandaysa MacBook Pro 🙂

        Bu yüzden seçim sizin 🙂

        Şunu da eklemem gerekiyor, yeni nesil tüm MacBook’larda pil bütünleşik geliyor. Ve kolayca çıkartılmıyor. Zaten Apple da kullanıcının pili çıkartarak MacBook’u kullanmasını tercih etmiyor.

        Selamlar.

  3. Bende şu an Pro i7 var ama daha önce Air kullandığım için aklım orada kaldı, değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım maalesef..

  4. Bugün Troy’a gittim, gezdim, öğrendim. 13′ 128gb için 3000 lira fiyat verdiler, pek sevindim. Fakat biraz aklım karıştı mba değilde macbook pro mu alsam acaba dedim hem 13′ liği yaklaşık 100 lira daha ucuz. Aklımın karışmasının sebebi şudur. Şimdi bende hali hazırda zaten imac 21′ var. Genelde çizim işlerini bu bilgisayarda halledicem ama bir mimarlık öğrencisi olarak her an çizime hazır olmak gerekiyor 🙂 Yani diyelimki günde 3-4 saat olmak üzere hafta da en fazla  3-4 kez mba da autocad, sketch up, photoshop, archicad gibi programları kullanmam gerekecek. İnternette videolarını gördüm photoshop’u gayet şahane kullanıyorlar. ama gene de acaba performans sorunu çekermiyim endişem var. bu nedenle macbook pro mu acaba diyorum ama yeni mba lar şahane ondan da vazgeçemiyorum. Ne yapıcam hiç bilmiyorum?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz