Ana Sayfa Haberler 2012 model MacBook Air ve MacBook Pro’lar için Güncelleme

2012 model MacBook Air ve MacBook Pro’lar için Güncelleme

5

Apple birkaç dakika önce 2012 yılında yenilenen taşınabilir Mac’ler için ufak bir güncelleme yayınladı. “MacBook Air ve MacBook Pro’lar için Güncelleme 1.0” adındaki bu güncelleme yeni nesil Ivy Bridge işlemcilerin güç tüketimini iyileştiriyor ve bazı USB aygıtlarla ilgili sorunları düzeltiyor.

Sihirli elma 2012 macbook air pro guncelleme bannerYaklaşık 80 MB boyutundaki bu güncelleme, tüm 2012 model MacBook Air ve MacBook Pro sahiplerine öneriliyor.

Sihirli elma 2012 macbook air pro guncelleme 3

Güncellemenin tam metni ise şöyle:

Bu güncelleme CPU güç tüketiminin artmasına neden olabilecek bir sorunu düzeltir ve bazı USB aygıtlarıyla uyumluluğu artırır. Bu güncelleme Haziran 2012’den sonra tanıtılan tüm taşınabilir Mac bilgisayarları için önerilir.

Bakalım bizim fark edebileceğimiz bir değişim görebilecek miyiz. Siz bir fark gördünüz mü yükleme sonrasındaki kullanımınızda?

Yüklemeden Önce Ne yapmalıyım?

Her güncellemeden önce ne olur ne olmaz diye Mac’imizin bir yedeğini almamızda fayda var. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, daha önce paylaştığım “Time Machine ile Mac’imizi Yedeklemek”yazısına göz atabilirsiniz.

Sihirli elma time machine yedeklemek ikon

Güncellemeyi Nasıl Yüklerim?

Tüm güncellemeleri yüklemek için her zaman olduğu gibi sol üstteki “Apple Menüsü”nden “Yazılım Güncelleme…”ye tıklıyoruz.

Sihirli elma mac os x lion yazilim guncelleme 1

Birkaç dakika içerisinde yeni güncellemeler karşımıza geliyor.

Sihirli elma 2012 macbook air pro guncelleme 1

Güncellemenin tam olarak yüklenmesi için bilgisayarımızı yeniden başlatmamız gerekiyor.

Sihirli elma mac os x lion yazilim guncelleme 4

Güncelleme dosyasını indirip sonra yükleyebilir miyim?

Güncelleme için gereken dosyayı indirip, güncellemeyi daha sonra yapmak isteyenler şu sayfaya göz atabilirler: http://support.apple.com/kb/DL1556


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


5 Yorumlar

  1. 4 gün önce 2.7 işlemcili (ivy bridge quadcore) 16gb ram’li , 768GB flashdiskli , retina display modelini aldım , hemen hemen 30 yıldır bilgisayar kullanıyorum , bugüne kadar kullandığım en sıradışı model , hız inanılmaz , görüntü inanılmaz , tek eksisi pahalı olması ama en kuruşuna kadar değdiğini düşünüyorum … 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz