Ana Sayfa Haberler MacBook Air ve MacBook Pro Güncellemeleri

MacBook Air ve MacBook Pro Güncellemeleri

5

Bu akşam güncellemelere doymuyoruz. 🙂 Apple iOS 6, OS X 10.8.2 ve Mac OS X 10.7.5 güncellemelerine ek olarak MacBook ailesi için de farklı güncellemeler yayınladı. Siz de eğer aşağıdaki Mac modellerinden birine sahipseniz bu güncellemeleri yükleyebilirsiniz.

Sihirli elma macbook air pro efi banner

 

Apple bu akşam aşağıdaki Mac modelleri için çeşitli güncellemeler yayınladı:

  • MacBook Air (2010-sonu) için SMC Güncellemesi 1.7
  • MacBook Air (2012-ortası) için EFI Güncellemesi 2.5
  • Retina MacBook Pro (2012-ortası) için EFI Güncellemesi 1.0
  • MacBook Pro (2012-ortası) için EFI Güncellemesi 2.9

MacBook Air (2010-sonu) için SMC Güncellemesi 1.7

2010 model MacBook Air sahiplerini en çok sevindiren haber bu olsa gerek. Çünkü bu güncelleme ile 2010 MacBook Air sahipleri Power Nap desteğine kavuşuyor. 🙂

Güncellemeyi otomatik olarak yüklemek için Apple menüsünden Yazılım Güncelleme’ye tıklayabilir ya da bu sayfaya göz atabilirsiniz.

Sihirli elma macbook air pro efi 1

MacBook Air (2012-ortası) için EFI Güncellemesi 2.5

2012 model MacBook Air sahipleri için gelen bu güncelleme, Boot Camp ve Ethernet adaptörünü kullanırken ortaya çıkan bazı sorunların çözümünü içeriyor.

Güncellemeyi otomatik olarak yüklemek için Apple menüsünden Yazılım Güncelleme’ye tıklayabilir ya da bu sayfaya göz atabilirsiniz.

Sihirli elma macbook air pro efi 2

Retina MacBook Pro (2012-ortası) için EFI Güncellemesi 1.0

Retina MacBook Pro kullanıcıları için gelen bu güncelleme ise işlemciye fazla yüklenilen zamanlarda kilitlenmesini engelleyen ve Ethernet adaptörünü kullanırken ortaya çıkan bazı sorunların çözümünü içeriyor.

Güncellemeyi otomatik olarak yüklemek için Apple menüsünden Yazılım Güncelleme’ye tıklayabilir ya da bu sayfaya göz atabilirsiniz.

Sihirli elma macbook air pro efi 3

MacBook Pro (2012-ortası) için EFI Güncellemesi 2.9

2012 ortasında güncellenen MacBook Pro’ları etkileyen bu güncelleme işlemciye fazla yüklenilen zamanlarda kilitlenmesini engelleyen güncellemeyi içeriyor.

Güncellemeyi otomatik olarak yüklemek için Apple menüsünden Yazılım Güncelleme’ye tıklayabilir ya da bu sayfaya göz atabilirsiniz.

Sihirli elma macbook air pro efi 4

Tüm güncellemeler tüm MacBook sahipleri için hayırlı ve sorunsuz olsun diyelim… 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


5 Yorumlar

  1. Verdiğiniz linkten Retina Macbook Pro için update’i yüklemek istedim. Lakin açtığımda desteklenmediğini belirtti. Ayrıca Türkiye Apple sitesinde retina modeli için henüz bir update göremedim. Acaba verilen linkteki yazılımın Türkiye sitesinden olmaması yüzünden mi olmuştur?

  2. merhaba göktuğ bey, macbook pro kulanıcısıyım, şimdilerde de macbokk retina display kullanmaya başaldım. apple tv ile birllikte kullandığım kumandayı eski macbook promda kullanabiliyordum. ama şimdi retina displayda kullanamıyorum. retian displaylerde IR özellik yokmu? bu konuda bilginiz varmı acaba?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz