Ana Sayfa MacOS $1.776 değerindeki 9 Mac uygulaması sadece $20!

$1.776 değerindeki 9 Mac uygulaması sadece $20!

66

Geçtiğimiz hafta toplamda $119 değerindeki 7 Mac uygulamasının ücretsiz dağıtıldığı bir paketi paylaşmıştım, bu hafta ise çıtayı biraz daha yükseltiyoruz. Bu yazıda ise $1.776 değerindeki 9 Mac uygulamasının sadece $20 olduğu bir paketi paylaşıyoruz. Ancak elimizi çabuk tutmamızda fayda var, çünkü paketin bitmesine yaklaşık 14 saat kalmış durumda!

GÜNCELLEME (9 Nisan 2014): ScreenFlow da pakete dahil edildi. Paketin süresi 3 gün daha uzatıldı.

Sihirli elma mac uygulama paketi app bundle macheist 1

Bu paketin en fark yaratan özelliği ise “Apple Design Award” yani “Apple Tasarım Ödülü” kazanmış uygulamaların pakette toplanmış olması. Yani paketteki her uygulama Apple’dan tasarım ödülü almış. Bu sebeple de hepsinin oldukça şık ve kullanımı kolay olduğunu tahmin edebiliriz. 🙂

Sihirli elma mac uygulama paketi app bundle macheist 1a 1

“Apple Design Award Bundle” kapsamındaki uygulamalar şöyle:

Sihirli elma mac uygulama paketi app bundle macheist 2
Ayrıca pakete ödenen ücretin %10’u da bağış yapılıyor. Dilersek 10 farklı organizasyon arasından istediğimizi seçerek bağışımızın nereye gideceğini belirleyebiliyoruz.

Paketi nasıl satın alabilirim?

Paketi satın almak için öncelikle Macheist sitesine gitmemiz ve mavi renkteki “Buy Now” butonlarından birine tıklamamız gerekiyor.

Sihirli elma mac uygulama paketi app bundle macheist 3

Bundan sonra 4 adımda paketi satın alabiliyoruz.

1. Paketteki yazılımların kimin ve hangi e-posta adresinin üzerine kayıt edileceğini yazıyoruz.

Sihirli elma mac uygulama paketi app bundle macheist 4

2. Pakete ödediğimiz ücretin %10’u olan $2’ın hangi organizasyona bağışlanacağını seçiyoruz. Dilersek 10’u arasında eşit paylaştırılıyor.

Sihirli elma mac uygulama paketi app bundle macheist 5

3. Ödeme şeklimizi seçiyor ve bilgilerimizi giriyoruz.

Sihirli elma mac uygulama paketi app bundle macheist 6

4. Satın alma işlemini “Buy Now” butonuna tıklayarak tamamlıyoruz.

Sihirli elma mac uygulama paketi app bundle macheist 7

Paketin bitmesine 14 saatten az zaman kaldı!

Paketi, içerisindeki uygulamaları beğendiniz mi? Siz de arkadaşlarınızla bu paketi Twitter, Facebook veya e-posta ile paylaşarak duyurabilir, ihtiyacı olanların bu uygulamalara çok ucuza ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz… 🙂

Elimizi çabuk tutmamızda fayda var, söylediğim gibi paketin bitmesine 14 saatten az zaman kalmış durumda… 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


66 Yorumlar

    • İşinize direkt olarak yarayacak bir uygulama yoksa satın almanızı önermem elbette. 🙂 Ancak ScreenFlow gibi bir uygulama için alınabilir. Ne yaptığınızla ilgili özetle…

        • Merhaba Süleyman bey,
          Maalesef ben Macbook aldıktan sonra gördüm bu kampanyayı ve alamadım. Aslında benim en çok işime yarayacak olan Xojo Desktop. Eğer yazılım geliştirmeyle uğraşmıyorsanız sizin bir işinize yaramayacaktır. Eğer uygulamalardan memnun değilseniz ve lisans devri mümkün ise özellikle Xojo Desktop ve Screen Flow’u sizden alabilirim. Saygılar.

        • Süleyman bey,
          Xojo Desktop Lisans transferi mümkün oluyormuş.Eğer düşünürseniz benimle temasa geçebilirsiniz.

          “The Xojo End User License Agreement allows you to transfer your license after you receive permission from Xojo Customer Service”

      • Bir iki tanesi hariç, temel kullanıcılar için değil yani.

        Örneğin en pahalılarından “Toon Boom Studio”, profesyonel bir çizgi film yapma programı.

        Bazılarının ise; ne işe yaradığını tam anlayamadım, BoinxTv, AccountEdge Pro gibi

        • Süleyman bey,
          Xojo Desktop Lisans transferi mümkün oluyor. Eğer düşünürseniz benimle temasa geçebilirsiniz.
          “The Xojo End User License Agreement allows you to transfer your license after you receive permission from Xojo Customer Service”

  1. BoinxTV’nin İyi bir profesyonel yazılım olduğunu duymuştum. Ancak Home Userlar için MacJournal hariç faydalı olacak ya da önerdiğiniz bir app var mı bunların içinde?

  2. xojo desktop, toon boom studio ve screen flow aklımı çeldi. Gerçekten çok hesaplı oldu. Özellikle ülkemizde pek bilinmesede programlamaya merak salmış ama vakit ayıramayanlara xojo desktop u tavsiye ederim. profesyonel amaç için olmasada hobi amaçlı çok güzel uygulamalar basitçe yapılabilyor.

  3. Benim Xojo dışında ihitiyacıma yarayacak bir uygulama yok gibi almayı planlamıyorum ama paylaşımınız için çok teşekkürler Göktuğ Bey. Bunun gibi nicelerini de görmek dileğiyle…

  4. starry night pro 6 yi indirdikten sonra acmayi denedim acilmadi bir problem oldu yeniden atip bastan baslayin dedi neden olabilir acaba

    • Eğer sistemi Türkçe kullanıyorsanız ,sistem tercihlerinden dilinizi geçici olarak İngilizce olarak seçip mac’i yeniden başlatın. Programı başlatıp kayıt kısmını geçip ana ekrana ulaştığınız takdirde programı kapatıp tekrar dilinizi Türkçe’ye aldıktan sonra sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

        • İşletim sisteminin dilini İngilizce yapıp aktif hale getirdiniz mi? Sadece listeye ekleyerek değil, aktifleştirmekte gerekiyor.

          • sistem tercihleri-dil bölge
            bu yoldan ulaşıp dili değiştirdim.
            İşletim sisteminin dili nasıl değişiyor acaba?

          • yani yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden kapatıp açmamı istedi. bende öyle yaptım. açıldığında ingilizceidi ancak program indirirken aynı hatayı aldım!

          • Programın inmesini kastetmemiştim. Burda bahsedilen çözüm, program indirilip, kurulduktan sonra ilk çalıştırma ve kayıt işlemi içindir. Eğer indirme sırasında sorun oluyorsa bu konuda maalesef bir fikrim yok.

  5. Benim şuam herhangi bir mac bilgisayarım yok. Fakat yakın zamanda almayı düşünüyorum. Bu paketi şimdi satın alsam sonradan mac imde kullanabilirmiyim. Cevabını için şimdiden teşekkürler.

  6. Paketin süresinin bu sabah 6da bitmiş olması gerekiyordu. Ancak şuanda 2 gün kaldı diyor. Satın almak isteyenler hala alabiliyor

  7. Merhabalar Goktug Bey,

    BoinxTV twitch’te yayın yapmak için kullanılabiliyor mu? Bu özelliği yoksa elimde sadece Xojo kalıyor denemek istediğim, çok kararsızım.

    Selamlar

  8. oldu oldu ama nasıl oldu! 4 tane kart değiştirdim. biine visa/master card değil diğerine banka reddetti diyordu… 4. oldu 🙂 Göktuğ Bey böyle yararlı yazılar yazdığınız için gönülden teşekkür ediyorum. Sitenizi takip ediyorum:)

  9. Herkese Merhaba,
    Eğer Macheist bundle yazılım paketinden alan arkadaşlardan XOJO Desktop’ı kullanmayacak olan, işine yaramayan birisi var ise kendisinden devralabilirim.
    Xojo desktop için lisans transferi mümkün olabiliyormuş 🙂
    Teşekkürler…

  10. Merhaba. Bu tarz paketlerle ilgili son konunun üzerinden yaklaşık 1 sene geçmiş. Artık bu tarz paketler çıkmıyor mu yoksa sihirlielma mı takip etmeyi bıraktı?

    • 3-4 ayda bir çıkıyor bu paketler aslında, ancak son çıkan paketleri pek başarılı bulmadığım için paylaşmadım Onur Bey. Güzel bir paket çıkarsa paylaşacağım 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz