Ana Sayfa Haberler Apple, yeni reklamlarını internetten buldu!

Apple, yeni reklamlarını internetten buldu!

0

Apple, yeni reklam kampanyasının fotoğraflarını bu sefer internetten buldu! iPhone 6 ile çekilen milyonlarca resim arasından seçim yaparak, bazılarını web sayfasında ve açık hava reklam alanlarında sergileyen Apple, oldukça ilginç bir kampanyaya da bu şekilde imza atmış oldu.

ABD’de geçtiğimiz aydan beri, ülkemizde ise yaklaşık 1 haftadır Apple’ın yeni bir reklam kampanyası devam ediyor. Bu kampanyada, Apple ilk defa kendisi değil, iPhone kullanıcılarının çektiği bazı fotoğrafları kullanıyor.

Sihirli elma apple yeni reklam iphone ile cekildi 1

Apple’ın anasayfası bizi kocaman bir fotoğraf ile karşılıyor ve “Dünya Galerisi” sayfası ile bize onlarca farklı fotoğrafa götürüyor. Tüm bu fotoğraflar iPhone 6 ile çekilmiş elbette, ancak hangi uygulama ile düzenlenmiş, nerede çekilmiş gibi bilgilere de her fotoğrafın altından ulaşabiliyoruz.

iPhone 6 ile her gün inanılmaz fotoğraflar ve videolar çekiliyor. İşte bizim favorilerimizden bazıları. Galeriyi keşfedin, birkaç püf noktası öğrenin ve dünyanın en popüler kamerasıyla neler yapılabileceğini görün.

Sihirli elma apple yeni reklam iphone ile cekildi 4

Ayrıca ülkemizde de lansmandan sonra başlayan açık hava reklamları da aylar sonra bu kampanya ile değişmiş oldu ve bu fotoğraflar konuldu.

Sihirli elma apple yeni reklam iphone ile cekildi 5

Ancak ne yazık ki bu fotoğraflardan hiç biri ülkemizde çekilmiş değil 🙁 Eminim Apple Türkiye ekibinde bu konuyla ilgili olarak çalışmalar yapılıyor ve belki de bir sonraki kampanya için Türkiye’den de fotoğraf eklemek istiyorlardır. 

Sihirli elma apple yeni reklam iphone ile cekildi 6

Geçtiğimiz dönemde Apple televizyon reklamlarını da Türkçeleştirmeye başlamıştı. Bir sonraki kampanyada ülkemizden bazı fotoğraflar da görebiliriz umarım. 🙂

Sihirli elma apple yeni reklam iphone ile cekildi 3

Sizin paylaşmak istediğiniz fotoğraflar var mı? Flickr vb. sitelerde yer alan ve kendinize güvendiğiniz fotoğraflar varsa paylaşmanızı bekliyorum. Belki Apple görür ve sizin fotoğrafınızı da kullanabilir? 🙂

Ayrıca sizin çektiğiniz iPhone açık hava reklamlarını da Twitter üzerinden paylaşabilirseniz seve seve tüm Sihirli Elma ailesiyle paylaşacağım. 🙂

Sihirli elma apple yeni reklam iphone ile cekildi 2


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz