Ana Sayfa Haberler Geleceğin kişisel bilgisayarı: 9.7-inç iPad Pro

Geleceğin kişisel bilgisayarı: 9.7-inç iPad Pro [Video]

3

Apple dün gece yeni, 9.7-inç iPad Pro’yu tanıttı ve belki de dizüstü bilgisayarlardan iPad’e geçişi en çok arttıracak olan iPad’i duyurmuş oldu.

Tahmin edebileceğiniz gibi Apple’ın yeni iPad Pro için bir video hazırlamaması düşünülemezdi. 🙂

İzledikten sonra siz de içinizden “bir şeyler üretmeliyim” diyor musunuz? 🙂

Apple, yeni iPad Pro’yu öyle bir yere konumluyor ki, ona “kişisel bilgisayarların geleceği” diyor. Siz ne düşünüyosunuz? Gün içerisinde yaptığınız işlerin ne kadarını iPad Pro ile yapabilirsiniz?

Hala bir MacBook’a ihtiyacınız var mı? Ya da hangi konularda oluyor?

Dün geceki etkinliğin kısa bir özeti için Apple’ın kısa etkinliğinde neler tanıtıldı? 4-inç iPhone SE, 9.7-inç iPad Pro ve diğerleri yazısına veya iPad Pro ile ilgili detaylı bilgiler için “9.7 inç iPad Pro” yazısına göz atmayı unutmayın. 🙂

Güncelleme: iPad Pro ve iPhone SE, 8 Nisan itibariyle Türkiye’de de satışa sunuldu! Detaylar için buraya göz atabilirsiniz.

sihirli-elma-ipad-pro-video-hero.jpeg

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. ben buna katılmıyorum. güçlü donanım ve pencil ile gerçekten hassasiyet anlamında önemli geliştirmeler var. ama hala bir pc esnekliğini sunmaktan uzak. pc’lerin geleceği tanımına en yakın cihazlar microsoft surface tabletler. üretkenlik cihazlarında en önemli şey dosya alışverişinin rahat yapılması. ki apple bu konuda eski katılığından taviz vermiş değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz