Ana Sayfa iOS iOS 10 ve macOS Sierra Açık Beta 2 yayınlandı

iOS 10 ve macOS Sierra Açık Beta 2 yayınlandı

4

Beta kullanıcılarına müjde: iOS 10 ve macOS Sierra Açık Beta 2 sürümleri yayınlandı!

Açık Beta 1’in henüz üzerinden 2 hafta bile geçmeden, Apple bu sefer Açık Beta 2’ye geçti bile. Eğer Apple’ın açık beta programına kaydolup beta sürümleri kullanıyorsanız, bu akşam itibariyle Açık Beta 2’yi yükleyebilirsiniz.

sihirli-elma-public-beta.jpeg

iOS’te Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme içerisinden, Mac’te de Mac App Store üzerinden güncelleme yüklenebilyor.

iOS 10 ile gelen bazı yeni özelliklere göz atmak için buraya göz atabilirsiniz. macOS Sierra içinse henüz bir inceleme yazısı paylaşamamış olsam da en kısa zamanda paylaşacağımın sözünü de buradan vermiş olayım. 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


4 Yorumlar

  1. iOS 10 açık beta 2 kullanıyorum ve gerçekten de çok hoş ve bir o kadar da kullanılabilir bir beta olmuş. iPhone 6’da kullandığım 9.3.3 ile stabilite anlamında (6S iOS10 pb2) kesinlikle yarışır. Klavye tıklamaları Harika ve kilit açma sesi de değişiklik olarak kabul edilebilir güzellikte olmuş. Safari daha da hızlanmış ama bazı sitelerde (özellikle de sizin siteniz Göktuğ bey) yorum yazmak tam bir işkence oluyor. Yorum yazmaya başladığımızda ekran otomatik olarak aşağıya kaymaya başlıyor ve yazımızı göremiyoruz. Bir de soldaki bildirim ekranı geç güncelliyor. Örneğin son girdiğimiz uygulamalar ancak widgetlere baktığımızda güncelleniyor! Ama genel anlamda gayet kullanılabilir olduğunu belirtmeliyim. Öyle ki asla hatayı telefondaki bir kabullenemediğim ve restoreye sıcak bakmadığım halde (malum iş için kullanıyorum ve sürekli piyasaları izlemem gerekli) cesaret edip geçtim ve oldukça da memnun kaldım. Kullanmak isteyenler gönül rahatlığı ile kullanabilirler.

  2. Kesinlikle yüklemeyin ne ios 10 beta nede sierra beta ikiside henüz stabil değil. Hele ios, ilk defa sinir oldum hemen ios 9 a geçtim ios 10 un tam sürümü çıksa bile 3-4 ay sonra geçerim ona. anca stabil olur.

  3. Şuan;
    macos sierra yı MacBook Air ve macbook pro retina da kullanıyorum. Stabil çalışıyor. Sadece ısınma sorunu yaşıyorum.Siri ve icloud müthiş.
    Apple WatchOs 3 kullanıyorum gayet hızlı ve stabil. Ekran kadranları müthiş.
    İphone ve ipad air2 de İos10 beta2 kullanıyorum. Stabil çalışıyor.bildirimler ve harita müthiş.
    Detayları sayın Gökturk beyi takip ederek öğreniyoruz. teşekkürler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz