Ana Sayfa Haberler iOS 10.3 ve macOS 10.12.4 için Açık Beta 3 Yayınlandı

iOS 10.3 ve macOS 10.12.4 için Açık Beta 3 Yayınlandı

3

İlk olarak Ocak ayı sonunda yayınlanan ilk açık beta sonrasında Apple iOS 10.3 ve macOS 10.12.4 için üçüncü açık beta sürümünü de yayınladı. Eğer açık beta’ları takip ediyorsanız güncelleme yapmayı unutmayın.

sihirli-elma-public-beta-0.jpg

iOS 10.3 ile gelecek özelliklerin bir kısmına göz atmak için buraya, macOS 10.12.4 ile gelen Night Shift özelliğine göz atmak içinse buraya göz atabilirsiniz.

sihirli-elma-public-beta-2.png

Buna ek olarak Apple her iki işletim sistemi için de sadece geliştiricilere açık olan sürümler paylaşmaya devam ediyor. Bu hafta başı itibariyle Apple geliştiriciler için bir sürüm daha yayınladı.

Final sürümlerin ise muhtemel bir Mart ayı etkinliğinin ardından paylaşılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. Göktuğ bey merhabalar,
    yüklediğimiz macOS Sierra beta profili nasıl silebiliriz ? Bu konuda bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler…

    • Kendi soruma cevap vereyim ;
      sistem tercihlerinde, App Store sekmesi içindeki “beta profili gösterme” seçeneği ile bundan sonra beta yazılımların güncellemelerinin görünmesini ve yüklenmesini önleyebiliyoruz.
      Yalnız bilgisayarımıza indirdiğimiz beta profil de silinmiştir umarım çünkü silme diye bir seçenek göremedim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz