Ana Sayfa Apple Apple, ideal işverenler listesinde Google, Amazon ve Microsoft’u takip ediyor

Apple, ideal işverenler listesinde Google, Amazon ve Microsoft’u takip ediyor

0

ABD’deki profesyoneller için en ideal işverenlerin tespit edildiği bir araştırmada sırasıyla Google, Amazon, Microsoft ve Apple ilk dört sırayı paylaştı. Apple, aralarında Facebook, IBM, The Walt Disney Company ve Tesla’nın da bulunduğu pek çok devin önüne geçti.

Dice adlı teknoloji kariyer sitesi tarafından Haziran – Ağustos ayları arasında online olarak gerçekleştirilen ankette katılımcılardan, çalışmayı en çok arzu ettikleri ilk üç şirketi belirlemeleri istendi. 5477 kullanıcının oy kullandığı ankette Apple, en çok tercih edilen dördüncü firma oldu.

Katılımcılara bir işverenden bekledikleri en önemli şey sorulduğunda, dolgun maaşlar, rekabetçi işler, pozitif örgüt kültürü ve iletişimde şeffaflık en çok bahsi geçen yanıtlar olarak kaydedildi.

Anket sonuçları Apple’ın kurumsal pozisyonlarına atıfta bulunsa da, Apple perakende seviyesinde de fırsatlar sunuyor. Firma son zamanlarda bir çok çalışanının, müşterilerle iletişim kurarak onlara ilham verip yardımcı oldukları bir video paylaştı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz