Ana Sayfa Haberler iPhone X ile uyumlu uygulamalar!

iPhone X ile uyumlu uygulamalar!

0

iPhone X ile uyumlu uygulamalar App Store’daki yerini almaya başladı. İşte iPhone X’in ekranı için optimize edilmiş uygulamalar!

App Store‘daki uygulamaların, iPhone X‘in notch ile bölünmüş ekranı için çok geç optimize edileceğinden korkuluyordu. Ancak bugün korkulanın olmayacağı gelen güncellemer ile ortaya çıktı. iPhone X ile uyumlu uygulamalar bugün App Store’daki yerini güncellemeler ile almaya başladı.

Herkes tarafından sık kullanılan uygulamalar olan Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat ve WhatsApp gibi uygulamaların; iPhone X’in satış gününde güncellemeler ile optimize edileceği zaten tahmin ediliyordu. Ancak diğer uygulamaların optimize sürecinin uzayacağı düşünülüyordu. Bugün üst üst App Store’da yayınlanan güncellemeler, gelişticilerin iPhone X için çoktan hazır olduğunu gözler önüne serdi.

Shazam, Discord, Tweetbot 4, Fantastical 2, Plex, Soundcloud, Halide ve 1Password gibi popüler uygulamalar bugün güncelleme alarak iPhone X için optimize edildi.

RAW formatında fotoğraf çeken ve manuel kamera kontrolleri sunan Halide uygulaması; iPhone X’in ölü alanı olarak nitelendirilen notch bölümünü başarılı bir şekilde kullanarak dikkat çekiyor. Halide; iPhone X’in notch bölümüne kamera kontrollerini yerleştirerek, bu bölümün ölü alan olmadığını kanıtlamış oldu.

Uygulamaların yanında; Super Mario Run, Alto’s Adventure ve Heads Up! oyunları da güncelleme ile iPhone X ile uyumlu oldu. Aşağıdaki listeden iPhone X ile uyumlu uygulamalara ulaşabilirsiniz.

iPhone X ile uyumlu uygulamalar!

Shazam 

Discord 

Pennies 

Super Mario Run 

Heads Up! 

Fandango 

Tweetbot 4 

Fantastical 2 

Threes! 

Plex 

Alto’s Adventure 

SpeedSmart 

Mint 

DataMan Next 

SoundShare

GoodNotes 4 

United Airlines 

Nike+ Run Club 

1Password 

Living Earth 

SoundCloud 

infltr 

ProCam 5 

Astro Mail 

Calm 

Google Photos 

Halide 

GroupMe 

Buffer 

Weather Atlas


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz