Ana Sayfa iPhone Yeni iPhone’lar 4×4 MIMO bağlantısı ile geliyor

Yeni iPhone’lar 4×4 MIMO bağlantısı ile geliyor

0

Apple’a yakınlığı ile bilinen Ming-Chi Kuo, 2018’de tanıtılacak olan iPhone modellerinin 4X4 MIMO bağlantı teknolojisi ile geleceğini açıkladı.

Apple’a yakınlığı ile bilinen ve analizleri çoğu zaman doğru çıkan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, 2018 yılında çıkacak iPhone modelleri için yeni açıklamalarda bulundu. Hatırlayacağınız üzere Ming-Chi Kuo; geçtiğimiz günlerde Apple’ın 2018’de 3 farklı iPhone tanıtacağını söylemişti. Kuo’ya göre; 6.5 inç ve 5.8 inç büyüklüğündeki iPhone’lar OLED ekrana, 6.1 inç iPhone ise TFT-LDC ekrana sahip olacaktır.

4X4 MIMO ile LTE seviye atlayacak

Ming-Chi Kuo, şimdi de bu iPhone modellerinde 4X4 MIMO bağlantı teknolojisine yer verileceğini dile getiriyor. iPhone X’te 2X2 MIMO kullanarak biraz hayal kırıklığı yaratan Apple, 4X4 MIMO ile LTE hızında fark yaratabilir. Peki, nedir bu MIMO?

MIMO yani multiple-input and multiple-output, çoklu giriş ve çıkış anlamına gelen bir radyo terimidir. MIMO verici ve alıcı tarafında birden fazla anten kullanılarak bağlantının performansını artırmaya yarar.

2018‘de tanıtılacak olan iPhone’ların, iPhone X tasarımına sahip olacağını söyleyebiliriz. iPhone X’in çentiğinden dolayı uygulama geliştiricileri için tasarım alışkanlıklarını değiştiren Apple, tahminlere göre 3-4 yıl daha bu tasarıma devam edecektir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz