Ana Sayfa Öne Çıkanlar Siri reklamı, YouTube’da en çok izlenen reklamlar arasında

Siri reklamı, YouTube’da en çok izlenen reklamlar arasında

0

Dwayne Johnson’ın nam-ı diğer The Rock’ın oynadığı Siri reklamı, 2017’de YouTube’da en çok izlenen reklamlardan biri oldu.

YouTube, bugün 2017 yılında en çok izlenen videoları kategorilere ayrılmış bir şekilde yayınladı. Dwayne Johnson’ın nam-ı diğer The Rock’ın oynamış olduğu Siri reklamı, en çok izlenen reklamlar kategorisinde yer aldı. iPhone 7‘yi ve Siri‘yi ön plana çıkaran The Rock x Siri Dominate the Day reklamı, eğlenceli kurgusu ile YouTube’da en çok izlenen sekizinci reklam olmayı başardı.

Yaklaşık 4 ay gibi bir sürede Apple’ın Hindistan YouTube sayfasında 25 milyon görüntüleme alan The Rock x Siri Dominate the Day reklamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Apple’ın diğer YouTube hesaplarındaki The Rock x Siri Dominate the Day reklamlarının izlenme sayılarını topladığımızda 80 milyonun üzerinde bir izleme sayısına sahip olduğunu belirtelim.

YouTube’da en çok izlenen diğer reklamalara bakacak olursak; Samsung 150 milyon, Clash Royale: The Last Second 111 milyon, Ping Pong Trick Shots 3 91 milyon, Miss Dior 43 milyon, Budweiser 29 milyon, 2018 Kia Niro 26 milyon, Adidas 25 milyon ve Levi’s 22 milyon görüntülenme alarak listede yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz