Ana Sayfa Öne Çıkanlar Siri reklamı, YouTube’da en çok izlenen reklamlar arasında

Siri reklamı, YouTube’da en çok izlenen reklamlar arasında

0

Dwayne Johnson’ın nam-ı diğer The Rock’ın oynadığı Siri reklamı, 2017’de YouTube’da en çok izlenen reklamlardan biri oldu.

YouTube, bugün 2017 yılında en çok izlenen videoları kategorilere ayrılmış bir şekilde yayınladı. Dwayne Johnson’ın nam-ı diğer The Rock’ın oynamış olduğu Siri reklamı, en çok izlenen reklamlar kategorisinde yer aldı. iPhone 7‘yi ve Siri‘yi ön plana çıkaran The Rock x Siri Dominate the Day reklamı, eğlenceli kurgusu ile YouTube’da en çok izlenen sekizinci reklam olmayı başardı.

Yaklaşık 4 ay gibi bir sürede Apple’ın Hindistan YouTube sayfasında 25 milyon görüntüleme alan The Rock x Siri Dominate the Day reklamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Apple’ın diğer YouTube hesaplarındaki The Rock x Siri Dominate the Day reklamlarının izlenme sayılarını topladığımızda 80 milyonun üzerinde bir izleme sayısına sahip olduğunu belirtelim.

YouTube’da en çok izlenen diğer reklamalara bakacak olursak; Samsung 150 milyon, Clash Royale: The Last Second 111 milyon, Ping Pong Trick Shots 3 91 milyon, Miss Dior 43 milyon, Budweiser 29 milyon, 2018 Kia Niro 26 milyon, Adidas 25 milyon ve Levi’s 22 milyon görüntülenme alarak listede yer aldı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz