Ana Sayfa Apple Apple yeni Mac Pro üzerindeki çalışmalarına devam ediyor

Apple yeni Mac Pro üzerindeki çalışmalarına devam ediyor

0

Apple, üretilen en güçlü Mac unvanını eline geçiren büyüleyici iMac Pro’nun satışa çıktığını duyurduğu basın açıklamasında profesyonel kullanıcıları sevindirecek bir duyuru daha yaptı.

iMac Pro hem özellikleri hem de fiyatıyla tüm dikkatleri üzerine çektiği için basın açıklamasındaki küçük bir paragrafın fazla konuşulmaması normal; ancak Apple en son 2013 yılında güncellenen Mac Pro’nun yepyeni bir tasarımla müşterilere sunulacağının müjdesini verdi.

Her ne kadar geçtiğimiz Nisan ayında Apple’ın baştan aşağı yenilenmiş bir Mac Pro üzerinde çalıştığına dair haberler ortaya atılmış olsa da Apple’ın bu açıklaması şirketin profesyonel kullanıcıları unutmadığı, hala yeni bir Mac Pro üzerinde çalıştığını doğrular nitelikte.

Daha önce modüler bir yapıya sahip olabileceğine dair dedikodular duyduğumuz yeni Mac Pro’nun nasıl görüneceği hakkında somut bir bilgi yok. Mühendislik harikası tasarımı korurlar mı, yoksa eski tower kasa modeline benzer bir tasarıma mı geçerler bilemiyoruz. Yeni Mac Pro’nun, henüz satışa sunulan iMac Pro’dan dahi yüksek performanslı olabileceği konuşuluyor.

Apple, Mac Pro hakkındaki gelişmelerle birlikte profesyonellere hitap eden yeni bir son teknoloji monitör üzerinde çalıştıklarını da paylaştı. Firma Thunderbolt monitörlerini satıştan kaldırarak üzdüğü müşterilerinin gönlünü bu yeni monitör ile alacak gibi görünüyor.

Yaklaşık 4 yıldır herhangi bir güncelleme almayan Mac Pro’nun yenisinin ne zaman kullanıcıyla buluşacağına dair bir bilgi yok. En iyi ihtimal 2018’in sonu diyebiliriz.

Darısı Mac Mini’nin başına…

Mac Pro demişken Phil Schiller’in cihazın tanıtıldığı etkinlikte “Apple inovasyonunu kaybetti” yorumlarına yönelik verdiği tepkiyi hatırlayalım 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz