Ana Sayfa iOS App Store’da deneme aboneliği sunan uygulamalar ön plana çıkıyor

App Store’da deneme aboneliği sunan uygulamalar ön plana çıkıyor

0

App Store’a denemesi olan abonelikli uygulamalar için yeni bir bölüm geldi. Bu bölümde, deneme aboneliği sunan uygulamaları kolayca görüntüleyebiliyorsunuz.

Apple, iOS 11 ile yenilediği App Store‘a yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Uygulama ve oyun keşfetmeyi kolaylaştıran App Store’a bugün bir yeni özellik daha eklendi. Yeni eklenen özellik sayesinde ücretsiz denemesi olan abonelikli uygulamaları kolayca görüntüleyebiliyorsunuz.

App Store’da yeni dönem

Son dönemde geliştiricilere sunulan uygulama içi satın alımlarda indirim yapma ve ücretsiz deneme opsiyonlarının, bugün meyvesini vermesi sevindirici bir haber. App Store‘a Uygulamalar sekmesine eklenen “Hemen Abone Ol” bölümünde, aylık abonelik sistemi ile çalışan ve bir aylık ücretsiz abonelik sunan uygulamalar listeleniyor.

Bu uygulamalar arasında şimdilik; VSCO CAM, FitWell, Memrise, Wattpad, Videorama, MUBI, App in the Air ve Momento gibi uygulamalar yer alıyor.

Her Perşembe akşamı bu listenin güncelleneceğini ve ücretsiz abonelik sunan uygulamaların ön plana çıkarılacağını belirtelim.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz