Ana Sayfa Apple Apple ve HBO J.J Abrams’ın bilim kurgu dizisinin peşinde

Apple ve HBO J.J Abrams’ın bilim kurgu dizisinin peşinde

0

Apple son zamanlarda TV dizisi projelerine karşı bir hayli ilgili. Geçtiğimiz hafta See adında bilim kurgu dizisinin peşinde olduğu ortaya çıkan teknoloji devinin gözü bu sefer de Abrams’ın projesi üzerinde.

J.J Abrams‘ın yazacağı bilim kurgu dizisi dünyanın kötülüğe, baskıcı güce karşı olan savaşını anlatacak. Bunun dışında ise proje hakkında herhangi bir detay yok. Eğer proje hayata geçerse Abrams 10 yıl aradan sonra bir kez daha TV dizisi yazmış olacak.

Daha önce Lost, Fringe, Alias, Felicity gibi dizileri yazan Abrams film olarak da en son Star Wars: The Force Awakens‘ın hikayesini yazmıştı. Birçok dizinin yapımcılığını da üstlenen Abrams Star Wars Episode IX’u da yazıp yöneten isim olacak.

Apple ve HBO yarışıyor

Apple ve HBO dizinin yayın hakları için yarışıyorlar. Her ne kadar  Apple mali kaynak olarak HBO’dan önde olsa da Abrams ve dizinin diğer yapımcıları HBO’nun hali hazırdaki TV platformundan dolayı daha geniş kitlelere ulaşmak için Apple’ı reddedebilir.

Geçtiğimiz haftalarda Netflix ile de gündeme gelen Apple Hollywood camiasını heyecanlandıracak hamleler yapıyor ancak Cupertino’lu şirket yeni bir dizinin yayın haklarını alsa dahi bunu sadece iTunes ve Apple Music üzerinden yayınlayabiliyor olması diğer yayıncılara karşı elini zayıflatıyor.

Seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok olan J.J Abrams’ın dizisi ne kadar iyi olur bilemeyiz ancak Apple’ın şov dünyasına yönelik hamlelerinin bununla sınırlı kalmayacağını söyleyebiliriz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz