Ana Sayfa iOS iOS 11.3 güncellemesinin detayları açıklandı

iOS 11.3 güncellemesinin detayları açıklandı

1

Apple, önümüzdeki aylarda yayınlayacağı iOS 11.3 güncellemesinin detaylarını paylaştı. iOS 11.3 güncellemesi ile gelecek olan yenilikler haberimizde.

Apple, bugün iOS 11.3 güncellemesi ile gelecek olan yenilikleri paylaştı. Güncelleme ile gelecek olan yenilikler arasında en dikkat çekeni, geçtiğimiz günlerde Tim Cook’un duyurduğu performans ve verimlilik seçeneği yer alıyor.

iOS 11.3 ile gelen yenilikler

Güncelleme ile iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus sahipleri güç yönetimini ister verimlilik isterse de performans şeklinde seçebilecek. Ayrıca iPhone 6 ve sonrası modellerde pil sağlığını gösteren bir bölüm eklenecek.

Güncelleme ile artırılmış gerçeklik için yeni bir devir başlayacak. ARKit 1.5 SDK sayesinde geliştiriciler AR’ın tüm avantajlarından faydalanıp daha iyi deneyim sunan uygulamalar geliştirebilecek.

iPhone X ile gelen Animoji özelliğine; ejderha, ayı, iskelet ve aslan seçenekleri de eklenecek.

Bir diğer yenilik iMessage‘a geliyor. Artık işletmeler; Business Chat sayesinde müşterileri ile iMessage üzerinden konuşabilecek. Ayrıca işletmeler, müşterilerine yine iMessage üzerinden ürün satabilecek. Müşteriler ödemeyi ise Apple Pay ile yapabilecek.

iOS 11.3 ile sağlık uygulamasına ise kayıtlar özelliği geliyor. Bu özellik; sağlık Kayıtları özelliği, hastaneler ve klinikler ve Sağlık uygulamasında bir araya geliyor. Hastalar, çeşitli kurumlardan gelen bilgileri bir Sağlık uygulamasında organize edecek. Bu bölümde; laboratuvar sonuçları ve ilaçlar gibi veriler yer alacak. Sağlık Kayıtları‘ndaki veriler kullanıcı güvenliği için şifrelenecek.

Apple Music‘e videoların ayrı bir yerde toplandığı bir bölüm eklenecek. Tüm müzik videolarına Apple Music üyeleri bu bölümden ulaşabilecek.

HomeKit yazılım kimlik doğrulaması sayesinde; geliştiriciler varolan aksesuarlara HomeKit desteği ekleyebilecek. Bu sayede akıllı aksesuarlarda gizlilik ve güvenlik üst seviyeye çıkacak. Güncellemenin Mart aylarında yayınlanması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz