Ana Sayfa iOS iOS 11.3 ile iPhone’lar hızlanıyor

iOS 11.3 ile iPhone’lar hızlanıyor

1

iOS 11.3 güncellemesi bataryası yıpranmış iPhone modelleri hızlanıyor. iOS 11.3 yüklü iPhone’un Geekbench sonuçları haberimizde.

Apple, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru bataryası yıpranmış iPhone modellerinin işlemcilerini, cihazın donanımlarını korumak ve ömrünü uzatmak için yavaşlattığını kabul etmişti. Daha sonra Tim Cook, konuyla ilgili müşterilerinden özür dilemiş ve batarya değişim ücretinde büyük bir indirim yapmıştı.

Bu indirimle de kısıtlı kalmayan Apple, iOS 11.3 güncellemesi ile bataryası yıpranmış iPhone modellerinin isteğe göre verimlilik veya performans odaklı kullanılabileceğini açıklamıştı.

Eski iPhone’lar hızlanıyor

Henüz Beta aşamasında olan iOS 11.3 sürümü Filipe Esposito tarafından Geekbench testine tabi tutuldu. Filipe Esposito; iOS 11.2.1 yüklü iPhone 6 Plus tek çekirdekten 1306 puan ve çoklu çekirdekten 2247 puan aldığını açıkladı. Aynı iPhone iOS 11.3 yüklüyken tek çekirdekten 1510 puan ve çoklu çekirdekten ise 2621 puan almayı başarıyor.

Apple henüz resmi olarak verimlilik ve maksimum performans modunu kullanıma sunmadı. Bu opsiyon sunulduktan sonra çoklu çekirdek tarafında skorun 2800 seviyesine çıkabileceğini belirtelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. merhaba 5,6, aydır apple iphone 6 kullanıcısıyım bu cihaza ios 11.3 final sürümü ne zaman hangi tarihte gelecek yayınlanacak yayınlayacak apple bellimi bu konuda birşey biliyorsanız bilgi sahibiyseniz eğer yorumumu görüp cevaplarsanız çok sevinirim çok mutlu olurum kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim yekta fırtına abime ve tahsin abime sevgiler selamlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz