Ana Sayfa Apple Hangi MacBook’u Tercih Etmeli?

Hangi MacBook’u Tercih Etmeli?

4
Sihirli Elma ekibi olarak bize gelen ve hiç eskimeyen sorulardan bir tanesi de ”Hangi MacBook’u almalıyım?” oluyor. Bu yüzden bu videonun ikilemde kalan kişilere yardımcı olacağını düşünüyoruz.

İyi seyirler dileriz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


4 Yorumlar

  1. Bugün teslim alacağım 2017 MacbookPro ( A1708 ) Touch Barsız ( 128 gb ) Silver ürünü 2 yıl apple garantili Bilcom etiketli olarak kupon da kullanarak 5.100 TL ye aldım, sanırım piyasadaki en uygun fiyata almış oldum, tek kafama takılan kısım 128 gb, umarım idare edebilirim.

    • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 128 GB az geliyorsa size uygun iCloud paketlerine göz atabilirsiniz, fiyatları makul.

      • Teşekkür ederim tahsin bey, Mevcut kullandığım 280 gb alanı olan Yandex Disk’im mevcut, lakin onun da sorunu masaüstü uygulaması içerisine attığınız ve senkronize olan tüm dosyalar depolama alanında da aynı oranda yer kaplıyor, bakalım bir çaresini düşüneceğiz.

  2. Merhabalar. Ben yakın zamanda Macbook alacağım ve daha çok kodlama programları indireceğim. (Arduino ID, OpenSCAD, Python gibi). Bütçemi de fazla zorlayacak bir şey istemiyorum. Bunun için hangi model ideal?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz