Ana Sayfa iPhone Portre ışığı, stüdyo ekipmanlarına karşı

Portre ışığı, stüdyo ekipmanlarına karşı

1

Apple, iPhone X’da yer alan portre ışığı özelliğini, profesyonel stüdyo ekipmanları ile karşılaştırdı. Makine öğrenme özelliği ile iPhone X, stüdyo ekipmanlarına taş çıkarıyor.

Apple, iPhone X ile TrueDepth adı verilen kamera sistemine geçiş yapmış ve bu sayede ön kamera da portre moduna kavuşmuştu. Apple A11 Bionic yonga seti ile makine öğrenme özelliğini bizlere sunan Apple, portre fotoğrafların zamanla daha iyi çekilmesini sağlamıştı.

iPhone X varsa stüdyo ekipmanlarına gerek yok

Portre modu için portre ışığı özelliğini de sunan Apple, bugün YouTube hesabı üzerinden iPhone X‘u profesyonel stüdyo ekipmanları ile karşılaştırdı.

iOS 11.3 Public Beta 3 yayınlandı

iPhone X’daki “Sahne Işığı” efektini diğer DSLR makinelerde uygulamak için ekipmanlar ile yoğun bir çalışma yapılması gerektiğini vurgulayan Apple, Beta aşamasında olmasına rağmen portre ışığı özelliğinin ne kadar iyi çalıştığının altını çiziyor.

iPhone X – Portrait Lighting isimli videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz