Ana Sayfa MacOS macOS High Sierra 10.13.6 Beta 4 ve Public Beta 4 Yayınlandı

macOS High Sierra 10.13.6 Beta 4 ve Public Beta 4 Yayınlandı

macOS High Sierra 10.13.6 Beta 4 ve Public Beta 4 yayınlandı! En yeni beta güncellemeleriyle ilgili detaylar bu haberimizde...

0
macOS High Sierra

Apple bugün, geliştiriciler ve Beta Yazılım Programı kullanıcıları için iOS 11.4.1’in dördüncü betasını yayınlamasından hemen sonra, yine gelişticiler ve Beta Yazılım Programı kullanıcıları için macOS High Sierra 10.13.6‘nın dördüncü geliştirici betasını ve public betasını yayınladı.

Kullanıcılar en yeni yeni macOS High Sierra 10.13.6 betalarını, Apple Geliştirici Merkezi’nden veya Beta Yazılım Programı sayfasından indirilen uygun konfigürasyon profilinin kurulduğu uyumlu Mac’lere Mac App Store’un Yazılım Güncelleme menüsünden hemen şimdi indirilebilir ve yüklenebilir.

macOS High Sierra 10.13.6 Beta 4

macOS High Sierra’nın altıncı güncellemesinin Mac’lere hangi yenilikleri veya geliştirmelerini getireceğini henüz bilmiyoruz. Büyük olasılıkla Apple, en yeni macOS High Sierra güncellemesi ile macOS 10.13.5 keşfedilen sorunlar için hata düzeltmelerine ve performans iyileştirmelerine odaklanmış durumda. Zaten ilk üç macOS High Sierra 10.13.6 betasında herhangi bir yeni özelliğe yer verilmemiş olmasından bunu anlamak mümkün.

Apple’ın ilk olarak WWDC 2018’de tanıttığı ve hemen ardından geliştirici betasını yayınladığı en yeni Mac platformu sürümü olacak olan macOS Mojave’ye odaklandığı bilinen bir gerçek. Bu nedenle macOS High Sierra’nın muhtemelen son güncellemesi olacak olan macOS High Sierra 10.13.6’de de herhangi bir yeni özelliğin sunulmasını beklemiyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz