Ana Sayfa iOS iPhone ve iPad için iOS 12 Duvar Kağıdı

iPhone ve iPad için iOS 12 Duvar Kağıdı

0

Apple, 4 Haziran’daki Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda en yeni iOS, macOS, watchOS ve tvOS sürümünlerini tanıttı. Pek çok yeni özellik ve geliştirmelerle gelen yeni işletim sistemleri sürümlerinin şüphesiz en gözdesi iOS 12’ydi. En yeni iOS sürümü, sahip olduğu birçok yeni özelliği ile bu sonbaharda kullanıma sunulacak.

Apple, her yeni iOS sürümü ile yaptığı gibi iOS Duvar Kağıtları arasında iOS 12 temalı bir duvar kağıdı eklemeyi ihmal etmedi. Bu duvar kağıdı şu anda yalnızca iOS 12 beta ve public beta kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/26/ios-12-public-beta-1-yayinlandi/]

Eğer ki iPhone veya iPad’inize iOS 12’nin beta sürümünü yüklemeden iOS 12 duvar kağıdını cihazınızda kullanmak isterseniz sizin için duvar kağıtlarını orijinal kalitelerinde bir araya getirdik.

Hem iPhone hem de iPad için iOS 12 Duvar Kağıdı’nı aşağıdan ulaşabilir ve cihazlarınıza indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

iPhone için iOS 12 Duvar Kağıdı

İndir

iPad için iOS 12 Duvar Kağıdı

İndir

Duvar kağıtlarını Safari veya diğer tarayıcılarda “İndir” bağlantısına dokunarak veya tıklayarak orijinal kalitesinde indirebileceğinizin altını çizelim.

İndirdiğiniz duvar kağıdını iPhone veya iPad’inizde kullanabilmek için Ayarlar > Duvar Kağıdı menüsünü veya Fotoğraflar Uygulaması’ndan duvar kağıdını açarak, ekranın sağ alt köşesindeki seçenekler simgesine dokunup seçeneklerden “Duvar Kağıdı Yap”a dokunarak Kilitli Ekran veya Ana Ekran için ya da her ikisi için ayarlayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz