Ana Sayfa iPhone iPhone X Çentiğini Gizleyen Duvar Kağıtları

iPhone X Çentiğini Gizleyen Duvar Kağıtları

0

iPhone X’in tanıtılmasından önce çentikli tasarımının sızdırılması sonrası kullanıcıların gösterdikleri tepki büyük ses getirmişti. Nitekim Apple, sızıntılardaki tasarımı doğrulayan çentikli ekran tasarımına resmen geçiş yaptığı iPhone X’ini geçtiğimiz yıl Eylül ayında tanıttı. Şimdilerde Cupertino merkezli şirketin diğer cihazları için de çentikli ekran tasarımına geçiş yapmayı planladığı iddia ediliyor.

iPhone X’in çentiğinde TrueDepth kamera sistemi konumlandırılmış durumda ve bu kamera sistemi ile benzersiz kamera özelliklerinin yanısıra 3D yüz tanıma özelliğini sunan Face ID yer alıyor.

iPhone’un onuncu yıldönümünün simgesi olarak gelen iPhone X’in çentiğine zamanla alışan kullanıcılar kadar hala nefretini gizleyemeyen kullanıcılar var. Kimi kullanıcıya göre iPhone X ekran tasarımı oldukça şık ve benzersiz. Özellikle Android tabanlı bazı akıllı telefon üreticilerinin en yeni modellerinde çentikli tasarımı benimsemeye başlamış olmaları çentiğin ilgi çekici yönünü işaret ediyor.

Yinede iPhone X’in çentiğinden nefret eden kullanıcılar ilginç bir çözüm var; iPhone X çentiğini gizleyen duvar kağıtları.

iPhone X Çentiğini Gizleyen Duvar Kağıtları

Duvar kağıtları, üreticiler için birer simgeye dönüştü. Apple’ın iPhone arayüzünde kolay kolay değişiklik yapmaması ve arayüz özelleştirmesini engelliyor olması tasarımcıların iPhone duvar kağıtlarında daha yaratıcı bir yaklaşım göstermelerini sağlıyor.

Tasarımcılar yaratıcılıklarını konuşturarak oldukça ilginç duvar kağıtları tasarlıyorlar. Shivam Sinha da bu tasarımcılar arasında. iPhone X için paylaştığı en yeni duvar kağıtları ile çentiğin gizlenmesini sağlıyor.

DeepSpace

İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz