Ana Sayfa Haberler Electra iOS 11.3.1 Jailbreak Nihayet Çıktı! Hemen İndirin

Electra iOS 11.3.1 Jailbreak Nihayet Çıktı! Hemen İndirin

Jailbreak tutkunlarının beklediği haber geldi! iOS 11.3.1 için nihayet Electra'nın en güncel sürümü yayınlandı! İşte detaylar...

0

Jailbreak dünyası, son birkaç ay içinde çok sayıda Jailbreak çözümünün geldiğine şahit oldu. Bu çözümler genellikle denemelere ve güvenlik testlerine dayalı çözümler olduğu için ortaya somut bir şeyler konulmadı. Nitekim Electra ekibi uzun zamandır büyük bir iştahla beklenen adımı atarak iOS 11.3.1 Jailbreak aracını yayınladı.

Electra iOS 11.3.1 Jailbreak

Electra Jailbreak’in son sürümü Electra1131 artık kullanılabilir. Electra iOS 11.3.1 Jailbreak, iPhone X dahil olmak üzere Apple’ın en güncel iOS cihazları ile çalışacak şekilde tasarlandı. iOS 11.2-iOS 11.3.1 sürümlerini çalıştıran tüm cihazlara yüklenebilen Jailbreak aracı Cydia için de oldukça özel bir destek sunuyor.

iOS 11.3.1 Electra Jailbreak, iOS 11.2-iOS 11.3.1 sürümlerini çalıştıran Apple’ın 64 bit iOS cihazlarına yüklenebiliyor. Jailbreak aracı kolay kullanılabilen arayüzü ile tam ve gerekli bileşenleri yükleyecek şekilde tasarlanmış. Araç, Ian Beer’in Apple’ın yazılımında tespit ettiği oldukça kritik bir güvenlik açığını kullanıyor.

Jailbreak Aracının Uyumluluğu

İlk başlarda Electra’nın son sürümünün iPhone 6 ve altı modelleri destekleyeceği iddia edilmişti. CoolStar’ın iPhone X’e kadar uzanan cihaz desteğinin sunulacağını açıklamasıyla Apple’ın tüm 64 bit cihazları için destek sunulacağı belli olmuştu.

En yeni Elecetra Jailbreak aracı aşağıdaki iOS sürümleri için destek sunuyor;

  • iOS 11.2
  • iOS 11.2.1
  • iOS 11.2.2
  • iOS 11.2.5
  • iOS 11.2.6
  • iOS 11.3 (betalar dahil)
  • iOS 11.3.1 (betalar dahil)

Gelişmiş Cydia Desteği

iOS 11.0.x-11.1.2 için yayınlanan ilk Electra sürümünden farklı olarak, bu en yeni Electra sürümünde gelişmiş Cydia desteği sunuluyor. Bu, Cydia uygulaması ile birlikte Jailbreak geliştiricilerinin hemen Cydia’a erişebilmelerini ve gelecekte Saurik’ten gelecek ek güncellemeleri beklemeden en yeni tweakler’i sunarak kullanıcıların yükleyebilmelerini sağlanıyor.

En güncel Electra sürümünü coolstar.org/electra/ adresinden indirebilir ve Cydia Impactor gibi bir aracın yardımı ile IPA dosyasını cihazınıza aktarabilirsiniz. IPA dosyasının aktarımını yaptıktan sonra Jailbreak aracının yükleme işlemi cihaz üzerinden sürdürülecek.

En kısa süre içerisinde Elecetra’yı kullanarak iOS cihazınızı nasıl Jailbreak yapabileceğiniz konusu adım adım anlattığımız rehberimizi yayınlayacağız. Daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz