Ana Sayfa Apple Dünyanın En Büyük Apple Prototip Koleksiyonu

Dünyanın En Büyük Apple Prototip Koleksiyonu [Video]

0

CNBC, dünyanın en büyük Apple prototip koleksiyonu için kısa ama büyüleyici bir videoya sahip. Koleksiyonda bulunan Apple prototiplerin çoğu, orijinal Macintosh, renkli Macintosh, Newton ve bir taşınabilir Macintosh de dahil olmak üzere hepsi şeffaf bir pleksi kasaya sahip.

Diğer prototipler arasında Macintosh TV, 20. yıldönümü özel Macintosh, LISA’nın bir geliştirici sürümü, iPad’ler ve iPhone’lar yer alıyor.

Koleksiyoner Hap Plan, anlam veremediği bir şekilde prototip koleksiyonunun oluşmaya başladığını söylüyor. Şu anda 250’den fazla Apple cihazına sahip olan koleksiyoner, daha fazla para toplamak için çift prototipleri satıyor. Bir Macintosh için gelen teklif 16.000 dolardan fazla olurken 22.600 dolarlara kadar çıkıyor ama genelde eBay üzerinden gerçekleştirilen satışlarda birtakım pürüzler görülebiliyor.

Hap Plan, koleksiyonunun parayla ilgili olmadığını, cihazlarını güvenme tuttuğunu söylüyor. Koleksiyoner, bu özel koleksiyonunu sergilemek için bir müze ile ortaklık yapmak istiyor.

Koleksiyonun geçmişten bugüne ki Apple cihazlarını görülmesi bakımından oldukça özel bir yönü var. CNBC’nin hazırladığı aşağıdaki videodan dünyanın en büyük Apple prototip koleksiyonuna göz atabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz