Ana Sayfa Haberler Electra Aracı Kullanılarak iOS 11.4 Jailbreak Yapılabiliyor!

Electra Aracı Kullanılarak iOS 11.4 Jailbreak Yapılabiliyor!

7

CoolStar öncülüğündeki Electra ekibi, iOS 11.2-iOS 11.3.1 için Jailbreak aracını yayınlamalarının ardından Electra1131 Jailbreak aracını v1.0.3 sürümüne güncellediler ve iOS 11.4 Jailbreak desteği sunulmuş oldu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/07/electra-ios-11-3-1-jailbreak-nihayet-cikti-hemen-indirin/]

iOS 11.4 Beta Artık Jailbreak Yapılabilir!

iOS 11.4 beta için sunulan Jailbreak desteği, Apple’ın iOS 11.4 beta 1, beta 2 ve beta 3’ü hala imzalamasından dolayı, iPhone’unuzu bu iOS 11.4 betalarından herhangi birine indirgeyebileceğiniz veya geri yükleyebileceğinizden anlamına geliyor. Apple, farkında olmadan sürüm uyumsuzluğu nedeniyle Jailbreak‘den uzak kalmak zorunda kalan pek çok iOS 11 kullanıcısının Electra Jailbreak deneyimine ortak olmasının önünü açık tutuyor.

Kısacası, bir iOS 11.4 sürümünü çalıştıran Apple cihazına sahipseniz Electra’nın Jailbreak aracını kullanmazsınız ancak iOS 11.4’ün herhangi bir betasına geçiş yaparak (downgrade) Electra Jailbreak aracını kullanabilir, cihazınızı Jailbreak yapabilirsiniz. Bu noktada ne yazık ki bu yöntemin yalnızca iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanıcıları tarafından kullanılabilir olduğunu belirtelim.

Apple, şu anda iOS 11.4 beta 1 – iOS 11.4 beta 3’e imza desteği sunuyor ancak yaşanan bu gelişme sonrası imza desteğini her an kesebilir. Bu nedenle elinizi çabuk tutmalı, cihazınızın iOS sürümünü herhangi bir iOS 11.4 betasına indirgemelisiniz.

Electra1131 Jailbreak aracının yalnızca iOS 11.4 betalarında kullanılabiliyor olmasının nedeni, Jailbreak aracının kullandığı yazılım açığının Apple tarafından iOS 11.4’ün final sürümünde giderilmiş olmasından kaynaklanıyor.

Uyumlu cihazlar için iOS 11.4 betalarını cihazınıza göre aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebiliriz.

Yazılım sürümünü indirgemek (downgrade) için iTunes’i kullanabilirsiniz. Ardından aşağıdaki rehber yazımızdaki adımları yerine getirerek cihazınızı kolayca Jailbreak yapabilirsiniz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/07/ios-11-3-1-jailbreak-nasil-yapilir/]

Son olarak, zaten bir iOS 11.3.1 veya altı sürüme sahipseniz cihazınızın yazılım sürümünü iOS 11.4 betalarına güncellememenizi tavsiye ederiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


7 Yorumlar

      • Merhabalar benm cihaz iphone 7 plus 11.4 suan ben bunu nasıl beta sürümüne indirebilirim açıklarsanız çok sevinirim. Yukarıdaki bağlantıdan indirdim ama ituneste uyumlu olmadığı için güncellenmedi uyarısı verio yapamadım bitürlü yardımcı olurmusunuz

  1. Üzülerek söylüyorum sanırım imzalar kapandı çünkü firmware dosyası uyumlu olmadığı için geri yüklenemedi hatası veriyor :/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz