Ana Sayfa Haberler Bilgisayarsız iOS 11.3.1 Jailbreak Nasıl Yapılır?

Bilgisayarsız iOS 11.3.1 Jailbreak Nasıl Yapılır?

2

Bilgisayarsız iOS 11.3.1 Jailbreak nasıl yapılır? Bu rehberde en basit haliyle bunun cevabını veriyoruz.

Electra ekibinin iOS 11.3.1 Jailbreak aracını yayınlamasıyla Jailbreak topluluğu hiç olmadığı kadar aktif günlerini yaşamaya başladı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/07/electra-ios-11-3-1-jailbreak-nihayet-cikti-hemen-indirin/]

Her Jailbreak aracında olduğu gibi, iOS 11.3.1 Jailbreak aracını da PC veya Mac’i kullanarak iOS cihazlara yüklemek gerekiyor ve bunu yaparken birçok aşamayı yerine getirmek şart. Hal böyle olunca Jailbreak işlemi kabusa dönüşebiliyor.

Her an bilgisayarınıza erişiminizin olmayacağını düşünerek bilgisayarsız iOS 11.3.1 Jailbreak nasıl yapılır sorusunu cevaplayacağız.

Bilgisayarsız iOS 11.3.1 Jailbreak Nasıl Yapılır?

Not: Bu yazıdaki kılavuz hem iOS 11.4 beta 3 hem de iOS 11.2-iOS 11.3.1 sürümleri uyumludur. iOS 11.4 beta 3 üzerinden Jailbreak yapabilmek için iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 veya iPhone 7 Plus’a sahip olmak, cihazların yazılımını Apple henüz imza desteği sunuyorken iOS 11.4 beta 3’e indirgemek (downgrade) gerekiyor.

1 Önceliksiz, iOS cihazınızda TweakBox bağlantısını açmanız gerekiyor. Buradan ilgili adrese gidebilirsiniz.

2 iPhone veya iPad’inizde Safari’de TweakBox bağlantısını açtıktan sonra sitenin en üstünde sekmelerden APPS sekmesine dokunun.

Bilgisayarsız Jailbreak 1

3 TweakBox Apps seçeneğine dokunun ve ekranı parmağınızla yukarıya doğru kaydırarak Electra 11.3.1 MultiPath (Proper) v1.0.3‘a dokunun. Install düğmesine dokunarak yükleme işlemini başlatın.

Bilgisayarsız Jailbreak 2

Bilgisayarsız Jailbreak 3

4 Cihazınızın Ana Ekran’ında ilgili uygulama simgesi görünene kadar yükleme işleminin tamamlanmasını bekleyin.

5 Uygulama Ana Ekran’ında görünür olduktan sonra Ayarlar > Genel > Profil menüsüne gidin ve indirdiğiniz Electra uygulamasıyla ilişkili olan profile dokunarak güvenilir olarak ayarlamayı yapın.

Bilgisayarsız Jailbreak 4

6 Electra uygulamasını başlatın ve Tweaks seçeneğinin yanındaki anahtarın On (Açık) konuma ayarlandığından emin olarak Jailbreak düğmesine dokunun. İşlem tamamlandığında, Cydia cihazda görünmüyorsa, bu adımı tekrarlayın.

Electra Jailbreak

7 Cihaz yeniden başlatılacak. Şimdi cihazınızın Ana Ekran’ında Cydia uygulamasını görüyor olmalısınız. Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız Electra uygulamasını tekrar açın ve Enable Jailbreak seçeneğine dokunun.

Electra Jailbreak Cydia

İşte bu kadar. Jailbreak için Cydia repolara ve uyumlu tweak’lere aşağıdaki yazılarımızdan ulaşabilirsiniz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/09/ios-11-3-1-jailbreak-icin-en-iyi-25-ucretsiz-tweak/]

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/07/ios-11-3-1-electra-jailbreak-icin-cydia-uyumlu-tweakler/]

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/08/electra-ios-11-3-1-jailbreak-icin-en-iyi-cydia-repolari/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. iphone 6 da denedim. 11.3.1 yazılımda şuan. elektra yüklendi. ama jailbreak dedikten sonra error exploit yazısı çıkıyor. çözümü var mıdır ? cihaz error demesine rağmen tekrar başlıyor ama cydia yok. tekrar tekrar deniyorum olmadı malesef. yardımcı olursanız sevinirim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz