Ana Sayfa Apple Game of Thrones’un Yıldızı Apple’ın Televizyon Dizisinde Başrolü Kaptı

Game of Thrones’un Yıldızı Apple’ın Televizyon Dizisinde Başrolü Kaptı

0

ABD televizyon kanalı HBO’da yayınlanan Game of Thrones’un yıldızı Jason Momoa, Apple’ın yaklaşan bilim kurgu dizisi See’de başrolü kaptı. See, dünya çapında destansı bir bilim kurgu dizisi olarak tanımlanıyor. Momoa, See dizisinde “korkusuz savaşçı, lider ve koruyucu” Baba Voss’un rolünü canlandıracak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/01/11/apple-bilim-kurgu-dizisi-see/]

Game of Thrones’un ilk sezonunda Khal Drogo rolüyle tanınan Momoa, Aquaman dizisinde rol alıyor. Ayrıca, Justice League, Braven, Once Upon a Time in Venice, Stargate Atlantis ve Conan the Barbarian dizilerinde de rol aldı.

Apple’ın bilim kurgu dizisi See’nin senaryosu Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight tarafından yazıldı ve The Hunger Games: Fireing ve Mockingjay ile ilgili çalışmaları ile tanınan Francis Lawrence tarafından yönetilecek.

See, Apple’ın gelecekte sunmayı planladığı birçok televizyon dizisinden sadece biri. Apple’ın televizyon dizilerinden ilkinin ne zaman başlayacağı şimdilik belli değil ancak söylentilere göre Mart 2019’da yayınlanmaya başlayacak.

Apple’ın Apple Music aboneliği ve dijital bir dergisi için yeni abonelik ile potansiyel olarak bir araya getirebileceği yeni bir video akış hizmetini başlatmayı düşündüğü söyleniyor. Şirketin dizilerinin bu hizmet kapsamında sunması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz