Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 4 ve Yeni iPad Pro Konsepti

Apple Watch Series 4 ve Yeni iPad Pro Konsepti

0

Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo, dün en yeni yatırımcı notunu paylaştı ve Apple’ın çerçevesiz 11 inç iPad Pro’nun ve Apple Watch Series 4’nün tanıtımı için hazırlık yaptığını öne sürdü.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/11/uygun-fiyatli-yeni-mac-ve-daha-buyuk-ekranli-apple-watch-geliyor/]

Apple Watch Series 4 ve Yeni iPad Pro Konsepti

Analistin bu tahminlerinden yola çıkan 9to5Mac, yeni iPad Pro ve Apple Watch Series 4 için oldukça etkileyici konsept hazırladı.

Kuo, bu yıl daha büyük ekranlı Apple Watch’un geleceğini öne sürüyor. Analist, Apple Watch Series 4 modellerinin mevcut 38 ve 40mm Watch modellerine kıyasla, 1.57inç (39,99mm) ve 1.87 inç’lik (45,2mm) ekrana sahip olacağını iddia ediyor.

Konseptte, Apple’ın Apple Watch Series 4’ü çerçevesiz ekranla sunacağı ve böylece yeni Watch modellerinin kasa ebatlarının mevcut modellere benzer olacağı hatta değişmeyeceği hayal ediliyor. Ayrıca, Series 3’e kıyasla Series 4’ün nasıl görüneceği kıyaslanıyor.

Series 4, daha ince ekran çerçevesi sayesinde daha büyük ve kesinlikle daha etkileyici bir ekrana sahip olmakla birlikte kasa ebatlarının mevcut modellere kıyasla değişmeden kalması dikkat çekiyor. Önceki Apple Watch modellerine kıyasla, Series 4’ün tek bir noktasında değişiklik yapılmış; Digital Crown büyütülmüş.

Güvenilir Apple analisti Kuo, Apple’ın bu sonbaharda iki yeni iPad Pro modelini tanıtacağını öngörüyor. İlk iPad Pro modelinin mevcut 12.9 inçlik modelinin güncellenmiş bir sürümü olmasını beklerken, ikinci modelin 11 inçlik yeni bir model olarak gelmesini bekliyor. Her iki iPad Pro modelinin iPhone X ile aynı TrueDepth kamera sistemine sahip olacağı, böylece Touch ID’nin yerini Face ID’nin alacağını belirtiliyor. Yani yeni iPad Pro’lardan fiziksel Ana Ekran düğmesi kaldırılacak.

9to5Mac’in hazırladığı konseptte, iPhone X’a benzer şekilde 12.9 inçlik iPad Pro’nun ekran boyutunun arttığı ancak kasa boyutunun aynı kaldığı, 11 inçlik iPad Pro modelinde ise ekran boyutunun 10.5 içnlik iPad Pro’ya kıyasla artmasına rağmen 10.5 inçlik iPad Pro ile benzer kasa ölçülerine sahip olması olduğu dikkat çekiyor.

Yeni iPad Pro modelleri için hazırlanan konseptte en dikkat çekici kısım, şüphesiz ekranda çentiğin olmaması. TrueDepth kamera sisteminin cihaz üzerinde konumlandırılmasıyla cihazın ekranında bir çentiğin yer almaması iPad’in ön yüzündeki kullanılabilir ölü alanın iPhone X’e kıyasla daha fazla olmasından kaynaklanıyor. 9to5Mac, Apple’ın bundan dolayı çerçevesiz ve Face ID’li yeni iPad Pro modellerinde çentikli ekran tasarımı ile gelmesini beklemediklerini söylüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz