Ana Sayfa Haberler Apple’ın İki Yeni iPad Modeli için Kayıt Yaptırdığı Ortaya Çıktı!

Apple’ın İki Yeni iPad Modeli için Kayıt Yaptırdığı Ortaya Çıktı!

0
2018 iPad Pro

Ermenistan, Beyaz Rusya, Kazakistan, Kırgızistan ve Rusya’da satılacak olan şifreleme özelliklerine sahip cihazlar için teknolojik cihazlarının Avrasya Ekonomik Komisyonu’na kaydının yapılması yasal bir zorunluluk. Apple’ın bu bağlamda Temmuz ayının başında Avrasya Ekonomik Komisyonu’na henüz tanıtmadığı ama muhtemelen tanıtımına hazırlandığı birkaç yeni iPad, iPhone ve Mac modelinin kaydını yaptırdığı ortaya çıkmıştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/05/apple-yeni-mac-ve-ipad-modellerinin-kaydini-yapti/]

İki Yeni iPad Pro Modeli Yolda!

Apple’ın kaydını yaptığı cihazların model numaraları A1876, A1934, A1979, A2013 ve A2014 şeklindeydi ve şirketin bu şekilde beş yeni cihazı için kayıt yaptırdığı keşfedilmişti. Bu model numarasına sahip cihazların çoğunun Apple’ın bu yılki 2018 iPad Pro modellerinin olması bekleniyordu. Bununla birlikte Consomac, Apple’ın iki yeni iPad’i için yeni bir kayıt başvurusunda bulunduğunu keşfetti. Kaydı yapılan iPad modellerinin model numaraları; A1895 ve A1980 şeklinde.

2018 Apple Cihazları

Bu sonbaharda, Apple’ın ince çerçeveli, daha güçlü işlemcili ve bünyesinde Face ID’yi barındıran TrueDepth kamera sistemli ön kamera gibi önemli geliştirmelerle iPad Pro ailesini yenilemesi bekleniyor. Bu, 2018 iPad Pro modellerinin Apple’ın iPad ailesinin ilk fiziksel Ana Ekran düğmesinden yoksun modelleri olacağı anlamına geliyor.

Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo’nun son raporuna göre, 2018 iPad Pro modellerinin yenilenmesi 11 inç ve 12.9 inç boyutlarında iki iPad Pro modelini kapsıyor. Ayrıca, Avrasya Ekonomik Komisyonu’na kaydı yapılan iPad modellerinin henüz hiç bahsi geçmeyen en iPad Pro modelleri ile birlikte iPad mini 5’i temsil ediyor olma ihtimali üzerinde duruluyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/11/uygun-fiyatli-yeni-mac-ve-daha-buyuk-ekranli-apple-watch-geliyor/]

Consomac’un daha önceki cihaz kaydı keşfi ile Apple’ın Touch Bar ve Touch ID desteği sunan 13 inç ve 15 inç MacBook Pro modellerini tanıtacağı kanısına varılmıştı. Apple dün, yeni 2018 MacBook Pro modellerini gerçekten de (13 inçlik model için) Touch Bar ve Touch ID desteği ile yeniledi. Consomac’a göre Apple, bu yıl Touch Bar’sız giriş seviyesi ve daha uygun fiyatlı üç yeni MacBook modelini tanıtmak için hazırlık yapıyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/12/macbook-pro-modelleri-yenilendi-yeni-macbook-pro-fiyatlari-ve-ozellikleri/]

Keşfedilen kayıt belgesinde, Apple’ın kaydını yaptığı cihazları arasında iPhone SE ve iPhone X dahil olmak üzere iOS 12 çalıştıran 11 adet mevcut iPhone modeli bulunuyor. Cihazlar arasında Apple’ın piyasaya sürmekten vazgeçtiği iki iPhone’un olduğu belirtiliyor. Tabii ki sadece model numaralarına bakarak doğrudan bir çıkarımda bulunmak oldukça zor. Bu nedenle yeni iPad’leri ve iPhone’ları görmek için en az birkaç ay daha beklememiz gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz