Ana Sayfa Haberler 2018 MacBook Pro Onarım Seçenekleri ve Parça Temini Detayları Belli Oldu!

2018 MacBook Pro Onarım Seçenekleri ve Parça Temini Detayları Belli Oldu!

0

Apple, yeni 2018 MacBook Pro için Apple Store’lara ve Apple Premium Reseller’e onarım seçenekleri ve parça temini konusunda resmi bilgilendirmesini yaptı.

2018 MacBook Pro Onarım Seçenekleri ve Parça Temini

Yapılan bilgilendirme ile, Apple Store’dan alınan sorunlu bir 2018 MacBook Pro’nun Genius Bar ile onarımı Temmuz ayının sonundan itibaren küçük bileşenler için sunulmaya başlayacağı ortaya çıktı. Büyük çaplı onarımlar için cihaz Apple Onarım Merkezi’ne transfer edilecek. Eylül ayından itibaren küçük-büyük sorun ayrımı yapılmaksızın Genius Bar ile onarım sunulmaya başlanacak.

Apple Store’lar ve Apple Premium Reseller, her yeni Apple ürününde olduğu gibi, yedek parçaların servis envanteri sağlanana kadar yerinde sınırlı sayıda onarım gerçekleştirebilecekler.

Apple, Touch Bar’lı yeni 13 inç MacBook Pro’nun, Temmuz ayı sonunda değiştirilebilen “yeni” bir güç adaptörüne sahip olduğunu söylüyor ancak Apple’ın web sitesine göre güç adaptörü hala 61W ve dış tasarımı aynı görünüyor. Bu yüzden olası değişiklikler söz konusu olabilir.

Klavye kapağı kitleri Ağustos ayı ortasında satışa sunulacak. iFixit’in 2018 MacBook Pro’nun her bir klavye düğmesinin altında toz ve kire karşı ince bir silikon kaplamanın olduğunu keşfettiklerinden klavye kapaklarına daha az ihtiyaç duyulacağı tahmin ediliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/14/2018-macbook-pro-toz-ve-kir-guclendirilmis-klavye/]

 Servis için diğer parçalar ise Eylül ayının sonunda temin edilecek.

Onarım seçenekleri ve servis parçalarının kullanılabilirliği mağaza veya servise ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

2018 MacBook Pro satın aldıktan sonra herhangi bir onarıma ihtiyacınız varsa, Apple Destek portalından Mac kategorisini seçerek onarım sorununuzla ilgili seçeneklerden herhangi birisine tıklayarak onarım işlemini başlatabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz