Ana Sayfa Haberler Kısa Süre için Ücretsiz iOS Uygulamaları (24 Temmuz)

Kısa Süre için Ücretsiz iOS Uygulamaları (24 Temmuz)

0

Yeni “Kısa Süre için Ücretsiz iOS Uygulamaları” serimizi devam ettirerek günün ücretsiz iOS uygulamalarını sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

iPhone‘unuz, iPad‘iniz veya iPod touch‘ınız sahip olduğunuz uygulamalar kadar iyidir. Bu nedenle, hemen hemen her gün, kısa süre için ücretsiz iOS uygulamalarını derleyecek ve sizlerle paylaşacağız.

Bu şekilde, ihtiyacınız olan ama ücretli olan uygulamaları hiçbir harcama yapmadan, tümüyle ücretsiz olarak iOS cihazınıza indirebilir ve keyifle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Derlediğimiz uygulamaların kısa süre için ücretsiz olduklarını unutmayın. Bu sürenin herhangi bir net sınırı yok. Kimi uygulama dakikalar sonra, kimi uygulama ise saatler sonra yeniden ücretli olabilir. Bu nedenle, sınırlı süre için ücretsiz olan uygulamaları indirmek için elinizi çabuk tutmalısınız.

24 Temmuz Salı günü için sınırlı bir süre ile ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamaları aşağıda listeledik.

Kısa Süre için Ücretsiz iOS Uygulamaları

Bouncey!

Bouncey

Bouncey!, son derece eğlenceli dolu bir top zıplatma oyunu. Yüksek bir skor elde etmeye çalışmak için, topu zıplatın ve platformlarda zıplamak için ekrana dokunun.

Uygulamayı İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz