Ana Sayfa Haberler 2018’in En iyi iOS Oyunları!

2018’in En iyi iOS Oyunları!

0
2018 en iyi ios oyunları

iOS oyunlarını seviyor musunuz? Seviyorsanız sizin için güzel bir haberimiz var. Ücretsiz ve en iyi iOS oyunları için özel bir liste oluşturduk. Derlediğimiz listede en iyi 20 iOS oyununu bulunuyor.

En iyi iOS oyunları için oluşturduğumuz bu seçkide, Apple’ın App Store’da sunduğu en iyi iOS oyunları listesine bakmadık. Özgün bir liste oluşturabilmek adına kendi deneyimlediğimiz iOS oyunlarını bir araya getirmeyi uygun gördük.

Hatırlatma: Hemen hemen App Store bulunan birçok iOS uygulamasında ve oyununda olduğu gibi, paylaştığımız oyunları indirmek tümüyle ücretsizdir ancak uygulama içi satın alma seçenekleri söz konusu olabilir.

2018’in En İyi iOS Oyunları

1Dashy Crashy

2018’in en iyi iOS oyunları seçkimizin ilk oyunu Dashy Crashy. Dashy Crashy’yi şerit tabanlı hayatta kalma oyunu olarak düşünebilirsiniz. Trafikten kaçınmak için hızlıca şerit değiştirmeli, kaçınılmaz kazadan önce mümkün olduğunca fazla puanı toplamasınız.

Diğer sonsuz koşu oyunlarına kıyasla farklı bir deneyim sunan Dashy Crashy, mükemmel görünen grafikleri ile oldukça ilgi çekici.  Havalı oyun için müziklerine ve göz kamaştırıcı görselleriyle kesinlikle bekleneni sunan bir oyun. Özellikle araba yolda ilerlerken gün-gece döngüsü mükemmel bir şekilde ele alınmış.

Dashy Crashy oyun içi çeşitliliğiyle de tatmin edici bir yere sahip. Birden farklı araba seçeneği bulunuyor ve bu arabalara göre kazanabileceğiniz puanlar değişiyor.

Dashy Crashy’i İndir

Önceki

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz