Ana Sayfa Haberler 2018’in En iyi iOS Oyunları!

2018’in En iyi iOS Oyunları!

0

iOS oyunlarını seviyor musunuz? Seviyorsanız sizin için güzel bir haberimiz var. Ücretsiz ve en iyi iOS oyunları için özel bir liste oluşturduk. Derlediğimiz listede en iyi 20 iOS oyununu bulunuyor.

En iyi iOS oyunları için oluşturduğumuz bu seçkide, Apple’ın App Store’da sunduğu en iyi iOS oyunları listesine bakmadık. Özgün bir liste oluşturabilmek adına kendi deneyimlediğimiz iOS oyunlarını bir araya getirmeyi uygun gördük.

Hatırlatma: Hemen hemen App Store bulunan birçok iOS uygulamasında ve oyununda olduğu gibi, paylaştığımız oyunları indirmek tümüyle ücretsizdir ancak uygulama içi satın alma seçenekleri söz konusu olabilir.

2018’in En İyi iOS Oyunları

2Power Hover: Cruise

Power Hover: Cruise’da farklı platformlarda ilerliyor ve oyun karakteriniz robotu bir yönlendirerek bir hurda metal yığını haline gelmemesi için çaba gösteriyorsunuz. Aynı zamanda her bölümün sonunda, androidlere karşı özel bir savaş yapıyor ve bölümü bu savaşı kazanmanız durumunda tamamlıyorsunuz.

Power Hover: Cruise, baş döndürücü, heyecan verici bir sonsuz koşu oyunu deneyimi sunuyor. Oyun içi çeşitlilik, özellikle engellerden kaçınmak için sağa ve sola hareket ettiğiniz göz önüne alındığında oyunu oynarken tüm enerjinizi kullanmanız gerekiyor.

Kısacası, oyun için müzikleri, grafik ve seviye tasarımıyla oynanması gereken bir oyun.

Power Hover: Cruise’u İndir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz