Ana Sayfa Haberler 2018’in En iyi iOS Oyunları!

2018’in En iyi iOS Oyunları!

0

iOS oyunlarını seviyor musunuz? Seviyorsanız sizin için güzel bir haberimiz var. Ücretsiz ve en iyi iOS oyunları için özel bir liste oluşturduk. Derlediğimiz listede en iyi 20 iOS oyununu bulunuyor.

En iyi iOS oyunları için oluşturduğumuz bu seçkide, Apple’ın App Store’da sunduğu en iyi iOS oyunları listesine bakmadık. Özgün bir liste oluşturabilmek adına kendi deneyimlediğimiz iOS oyunlarını bir araya getirmeyi uygun gördük.

Hatırlatma: Hemen hemen App Store bulunan birçok iOS uygulamasında ve oyununda olduğu gibi, paylaştığımız oyunları indirmek tümüyle ücretsizdir ancak uygulama içi satın alma seçenekleri söz konusu olabilir.

2018’in En İyi iOS Oyunları

3Shadowgun Legends

Grafikleri, oynanışı ve hikayesi ile listenin en iyi oyunlarından biri olan Shadowgun Legends ile rekabetçi ve işbirlikçi çok oyunculu oyun deneyimi yaşayacaksınız.

Shadowgun Legends’in fütüristik dünyasında, insanlık ölümcül bir uzaylı istilasının saldırısı altında. Son teknoloji silahlar, efsanevi savaşçılar ve kahramanlar ile bu istilayı bastırmak elinizde.

Oyun kontrolleri için (hareket etmek ve nişan almak) iki baş parmağınızı kullanmalısınız. Otomatik ateş özelliği sayesinde düşmanlara kolayca ateş açabilir ve öldürebilirsiniz.

Shadowgun Legends’i İndir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz