Ana Sayfa Haberler Ayın En İyi iOS Uygulamaları!

Ayın En İyi iOS Uygulamaları! [Temmuz 2018]

0
ayın en iyi ios uygulamaları

İncelemeye ve indirmeye değer olarak düşündüğümüz, eski-yeni, ilginç ve kullanışlı iOS uygulamalarını sizlerle buluşturmak için artık her ay “Ayın En İyi iOS Uygulamaları” listemizi paylaşacağız.

iOS App Store’da yeni bir uygulama bulmak zor olabileceği gibi milyonlarca uygulama arasından harika uygulamaların gözden kaçırmak oldukça kolaydır.

Paylaşacağımız uygulamalar, kişisel olarak test ettiğimiz ve önerdiğimiz yeni ve eski App Store uygulamalarından oluşuyor.

Temmuz 2018 için seçtiğimiz uygulamalar arasında üç oyun yer alıyor. Listede ayrıca, yakın zamanda bazı yeni tasarımsal geliştirmelerle güncellenen alışveriş listesi oluşturma uygulaması, izlemek istediğiniz TV dizilerini, şovlarını veya filmleri “İzleme Listem” adı altında bir ekranda toplamanızı sağlayan enfes bir uygulama ve uygulama içi ekran görüntüsü almada çığır açan bir uygulama bulunuyor.

Ayın En İyi iOS Uygulamaları

1) Watchlist (8,99 TL)

Watchlist Uygulaması

Günümüzde birçok TV dizisi, TV şovları ve filmler var ve izlemek istediğiniz bir şeyi hatırlamak kimi zaman zor olabiliyor.

Watchlist uygulaması ile bir film veya TV şovu için yayınlanan fragmanları izleyebilir, bir arkadaşınızdan tavsiye talebinde bulunabilir veya uygulama kullanıcılarından tavsiyeler alabilir, izlemek istediğiniz filmleri, dizileri veya şovları için bir izleme listesi oluşturabilirsiniz.

Uygulama ile dizilerin, TV şovlarının ve filmlerin Netflix, Hulu, Amazon ve iTunes’deki kullanılabilirlik  durumunu da görebiliyor olunması ise oldukça harika.

Uygulamayı İndir

2) Bring! (Ücretsiz)

Bring Uygulaması

Bring, bir alışveriş listesi oluşturmak için kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri. Oldukça kullanışlı arayüz tasarımı ile kesinlikle kullanmaya değer.

Bring, aynı zamanda işbirlikçi basit, görsel tabanlı bir alışveriş listesi uygulaması.

Doğru markaların ürünlerini satın aldığınızdan emin olmak için ürün fotoğrafları ekleyebilir ve iş ve ev gibi farklı yerler için alışveriş listelerinizi ayırabilirsiniz.

Uygulamayı İndir

3) Tailor (Ücretsiz)

Tailor Uygulaması

Tailor, uygulama için ekran görüntülerini tam olarak alabilmeniz için geliştirilmiş muazzam bir uygulamadır.

Uygulama ile herhangi bir Mesajlar uygulaması sohbetini veya bir e-posta yazışmasının tamamını tek bir ekran görüntüsünde birleştirebilirsiniz.

Tailor’ı indirmek ve kullanmak ücretsizdir ancak uygulama içi reklamları kaldırmak için ödeme yapmanız gerekiyor.

Uygulamayı İndir

4) Hello Neighbor (Ücretsiz Deneme)

Hello Neighbor Oyunu

Komşunuzun evinde neler olup bittiğini anlamak için garip komşunun evine gizlice girecek ve her yönü ile korkutucu ve ürpertici görevleri yerine getireceksiniz.

Komşunuzun evinin içine girip yakalanmadan bulmacaları çözmelisiniz çünkü komşunuz davetsiz misafirlere karşı hiç de nazik davranmıyor.

PC ve konsollarda oynanabilen ve en popüler oyunlar arasında yer alan Hello Neighbor, artık mobil platformlarda da oynanabiliyor.

Oyunu indirmek ve denemek ücretsizdir ancak oyunun tam kilidini açabilmek için ödeme yapmanız gerekiyor.

Oyunu İndir

5) Westworld (Ücretsiz)

Westworld Oyunu

Westworld, “Westworld” adlı popüler televizyon dizisine dayanan ilginç bir oyun.

Eğer Fallout Shelter’ı oynadıysanız, oyun oldukça benzerdir. Her ne kadar Fallout Shelter’a benzer yönleri ile dikkat çekse de özellikle Westworld hayranları için eğlenceli bir oyun olduğunun altını çizelim.

Oyunu indirmek ücretsiz ancak uygulama içi satın alım söz konusu.

Oyunu İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz