Ana Sayfa Haberler iPhone’da Fotoğraf Gizleme Nasıl Yapılır?

iPhone’da Fotoğraf Gizleme Nasıl Yapılır?

1
iPhone Fotoğraf Gizleme

iPhone’da Fotoğraf gizleme nasıl yapılır biliyor musunuz? Muhtemelen biliyor olabilirsiniz ancak bilmiyorsanız rehberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

iPhone’un Fotoğraflar uygulamasındaki fotoğrafları gizlemek son derece kolaydır. iOS’un sunduğu fotoğraf gizleme özelliğini kullanarak fotoğraflarınızı meraklı gözlerden uzakta tutabilir ve sadece kendiniz erişebilirsiniz.

Her ne kadar iPhone’da fotoğrafları gizleseniz de ilginç bir şekilde bu fotoğrafları bulmak da bir o kadar kolaydır.

Fotoğraflar Uygulamasındaki Fotoğrafları Gizleme

Fotoğrafları gizlemek kolaydır. Sadece gizlemek istediğiniz fotoğrafı veya fotoğrafları bulun. Ardından bu fotoğrafları normal şekilde seçin ve paylaşım simgesine dokunun.

Fotoğraf Gizleme

Ardından Gizle simgesini bulana kadar paylaşım ekranındaki simgeleri kaydırın. Gizle simgesini bulduktan sonra simgeye dokunun ve fotoğrafları gizlemek istediğinizi onaylayın.

Bu fotoğraflar artık ortadan kalkacak, basitçe gizlenecektir.

Gizli Fotoğrafları Görme ve Tekrar Görünür Hale Getirme

Fotoğrafları gizlediğinizde onları Gizli adlı bir özel albüme gönderirsiniz. Bu albüme Albümler sekmesinin en altından ulaşabilirsiniz.

iPhone Fotoğraf Gizleme

Gizlediğiniz tüm fotoğraflar burada bulunabilir ve gizlemeden önceki gibi yeniden görünür hale getirebilirsiniz.

Evet, yazının başında da belirttiğimiz gibi bu Gizli albümüne rahatça ulaşılabilir. iPhone’unuzun Kilidi açıksa herhangi birisi Gizli albümüne kolayca ulaşabilir ve gizli de olsa bu fotoğraflarınıza göz atabilir.

Gizlediğiniz fotoğrafı veya fotoğrafları seçerek ekranın sol alt köşesindeki Paylaş simgesine dokunun ve ardından paylaşım seçeneklerinden Gizleme simgesine dokunun. Böylece seçtiğiniz fotoğraf veya fotoğraflar Gizli albümünden çıkarılacak yeniden her yerde görünür hale gelecek.

Apple, iOS’ta sunduğu bu fotoğraf gizleme özelliğiyle aslında utanç verici fotoğrafların ulu orta görünmesini engelleme imkanı tanıyor. Bunun dışında fotoğrafları çok özel bir şekilde gizleme imkanı sunmuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz