Ana Sayfa Haberler Google, iOS için Soru Cevap Uygulaması Cameos’u Yayınladı

Google, iOS için Soru Cevap Uygulaması Cameos’u Yayınladı

0
Google Cameos Uygulaması

Google, ünlülerin Google’da en çok aranan sorulara video yanıtlarını kaydetmesini ve ardından kayıtları doğrudan Google’ın arama sonuçlarına göndermesini sağlayan iOS için Cameos adlı yeni uygulamasını yayınladı.

Şirket, kullanıcıların belirli kişiler hakkında Google’da arama yaparken doğrudan kaynağından bilgi edinmelerini sağlamak için uygulamanın geliştirildiğini söylüyor.

App Store’dan uygulamayı herkes indirebiliyor ancak uygulamayı indirdikten sonra erişim izni alınması gerekiyor. Uygulamayı kullanmak için erişim izni olan ünlüler, Google’da kendileri hakkında en çok aratılan sorulardan dilediklerini seçebiliyor ve video kaydı yaparak soruları cevaplayabiliyor.

iOS için Cameos Uygulaması

Cameos, Google ile ilgili içeriklerin “güncel kalmasını” sağlamak için ünlülere yeni soruları ve arama sorgularını iletecek.

Uygulama sayesinde yüksek profilli kullanıcılar, hayranlarının en çok merak ettiği soruları doğrudan yanıtlayabilir. Böylece, ünlüler, bir Google sorgusunda diğer web sitelerinde yer alan olası yanlış haberler için de düzeltme yapabilmeleri oldukça kolay olacak.

Google, bir soruya cevap verildikten sonra cevap videolarının doğrudan Google’da yayınlanacağını söylüyor. Bu yanıtlar, kullanıcıların ünlüleri aramaları veya ilgili kişiyle ilgili benzer sorularla sorgulama yaptıklarında Google’da görüntülenecek.

Uygulamayı direkt buradaki bağlantı aracılığıyla App Store’dan indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz