Ana Sayfa Apple Tim Cook ve Donald Trump Geçtiğimiz Gün Bir Araya Geldi

Tim Cook ve Donald Trump Geçtiğimiz Gün Bir Araya Geldi

0
Tim Cook ve Donald Trump geçtiğimiz gün bir araya geldi

Apple’ın CEO’su Tim Cook ve ABD Başkanı Donald Trump geçtiğimiz gün akşam yemeğinde bir araya geldi. İkilinin vergiler ve yatırımlar hakkında konuştuğu belirtiliyor.

Trump’ın hesabından atılan tweete göre, Tim Cook ve Trump iki gün önceki akşam yemeğinde bir araya geldi. Detaylar her ne kadar belli olmasa da ikilinin gümrük vergileri hakkında konuştuğu belirtiliyor.

Dün geceki buluşmada konunun merkezinde ticaretin olduğu iletildi.

Tim Cook ve Donald Trump geçtiğimiz gün bir araya geldi

”Bu akşam Apple’dan Tim Cook ile akşam yemeği için sabırsızlanıyorum. Amerika’da büyük paralarla yatırım yapıyor.” diyen Trump, şu anda New Jersey’deki kulübünde tatil yapıyor.

Tim Cook, geçtiğimiz hafta yatırımcılarla yaptığı görüşmede, Trump’ın Çin’le olan ticaret savaşındaki gümrük vergisi uygulamasının Apple’ı etkileyip etkilemeyeceğini araştırdığını söyledi.

Trump’ın Haziran ayında yaptığı açıklama, ABD hükumetinin Çin’de üretilen iPhone’lara karışmayacağı yönündeydi.

New York Times, Cook’un Trump’ın yanına Beyaz Saray’a giderek Çin’e karşı yürütülen ticaret politikalarının olası olumsuz etkilerini Mayıs ayında ulaştırdığını ancak Trump’ın Cook’a olan bağlılığını kesin olarak dile getirdiğini iletti.

Hatırlanacağı üzere Apple bu ay dünyanın halka açık ilk 1 trilyon dolarlık şirketi olma unvanına sahip olmuştu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz