Ana Sayfa Haberler Haftanın iOS Uygulamaları (13 Ağustos 2018)

Haftanın iOS Uygulamaları (13 Ağustos 2018)

0
Haftanın iOS Uygulamaları

iOS cihazlar için popüler uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca uygulama arasından gözümüze çarpan, indirilmeye değer olarak gördüğümüz uygulamaları sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/06/haftanin-ios-uygulamalari-6-agustos-2018/]

Bu haftanın iOS uygulamaları arasında iPhone fotoğraflarını fantastik görünüme kavuşturacak Lightroom CC, herhangi bir ses dosyasını dinleyebilmek için eşsiz yöntemler sunan Castro, iPhone ve iPad’de akılda kalıcı şarkılar yapabileceğiniz Hookpad 2 ve bir başka yardımcı müzik uygulaması Ribn yer alıyor.

Şimdi gelin tüm bu uygulamaların ne işe yaradıklarına daha yakından bakalım.

Castro

Castro Uygulaması

App Store’daki en iyi podcast uygulamalarından birisi olan Castro’yla haftanın en iyi iOS uygulamarının tanıtımına başlayabiliriz.

Supertop’un Castro podcast uygulaması son güncellemeyle birçok önemli özelliğe kavuştu. Artık herhangi bir ses dosyasını iCloud klasöründen uygulamada açarak, dinleyebilirsiniz.

Sesli kitaplardan, indirdiğiniz sesli ders anlatımlara, kaydettiğiniz ses kayıtlarına veya üzerinde çalışmakta olduğunuz parçalara kadar her şeyi Castro uygulamasında sorunsuzca dinleyebilirsiniz.

Uygulamanın birçok özelliği ücretsiz ancak bazı özellikleri kullanabilmek için uygulama içi satın alım yapmanız gerekebilir.

Uygulamayı İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz