Ana Sayfa Haberler Uçuş Takibi için iPhone Nasıl Kullanılır?

Uçuş Takibi için iPhone Nasıl Kullanılır?

0

“Uçuş takibi için iPhone nasıl kullanılır?” sorusunun en basit ve en pratik yolunu sizinle paylaşıyoruz.

Havayolu seyahatleri, özellikle bir programa dahil değilse son derece sıkıntılı olabilir. Bu tip durumlarda uçuş takibi yapmak son derece faydalı olabilmektedir.

Türk Hava Yolları, Pegasus veya diğer tüm havayolu şirketleri için Google’dan veya varsa şirketin mobil uygulaması aracılığıyla uçuş takibi yapılabiliyor, ancak uygulama veya Google kullanılmadan iPhone ile uçuş takibi yapabilmek son derece kolay. Bunun için iPhone kullanıcılarının cihazlarındaki arama özelliğini kullanmaları yeterli.

Bu yazıda iPhone’u kullanarak uçuş takibi nasıl yapılır bunu anlatmaya çalıştık.

Uçuş Takibi için iPhone Nasıl Kullanılır?

Başlamadan önce, havayolu şirketini ve uçuş numaranıza ihtiyacınız olduğunu belirtelim. Şimdi uçuş takibi için iPhone nasıl kullanılır gelin buna daha yakından bakalım.

1 Öncelikle iPhone’un Ana Ekranı’ndayken parmağınızla ekranı aşağıya doğru kaydırın.

Uçuş Takibi için iPhone

2 Hızlı Arama ekranına ulaşacaksınız. Arama çubuğuna havayolunu ve uçuş numaranızı girin. Mesela “TK10”. Kalkış ve varış saatlerinin sizin uçağınızla eşleştiğinden emin olun. Bu bilgilerin eşleşmesi durumunda doğru uçuşu takip ediyorsunuz demektir.

Uçuş Takibi için iPhone

3 Uçuşa dokunarak havalimanı, terminal kapısı, uçuş süresi ve yol tarifi gibi birçok faydalı bilgiye erişebilirsiniz. Üstelik uçağın zamanında kalkıp kalmayacağı bilgisine dahi ulaşabilmeniz mümkün. Bagaj teslim bilgisine de erişebileceğinizin altını çizelim.

Uçuş Takibi için iPhone


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz