Ana Sayfa Apple Apple 2018 Eylül Ayı Etkinliğinde Neler Tanıtacak?

Apple 2018 Eylül Ayı Etkinliğinde Neler Tanıtacak?

0
Apple

Sızıntılara ve analist raporlarına göre Apple, önümüzdeki ay üç yeni iPhone, iki yeni iPad ve bir adet de giriş seviyesi dizüstü Mac modeli tanıtacak. Ayrıca uzun süredir beklenen AirPower şarj pedinin de bu etkinlikle piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Endüstri kaynaklarına göre, Apple’ın kablosuz şarj matı AirPower’ın 149 dolar ile 199 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olması söz konusu, ancak Apple’ın ürününü 199 dolar gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunması kuvvetle muhtemel.

Digitimes’ın haberine göre, yeni giriş seviyesi dizüstü Mac modelinde Intel’in 14 nm Kaby Lake işlemcileri kullanılacak. Uygun fiyatlı yeni dizüstü Mac modelinin 1.200 dolar gibi bir fiyat etiketi ile satılması bekleniyor.

Apple'ın önümüzdeki ay yapacağı etkinlikte tanıtılabilecek ürünler

iPhone tarafındaki beklenti ise 5.8 ve 6.5 inçlik iki adet OLED ekrana sahip modellerin yanı sıra 6.1 inç büyüklüğünde LCD ekrana sahip bir modelin tanıtılması yönünde.

Apple, Yeni iPad Pro’yu Tanıtacak mı?

Apple’ın ayrıca 12.9 ve 11 inç boyutlarında olmak üzere iki adet yeni iPad Pro modelini tanıtması söz konusu. Çeşitli kaynaklar, 11 inç iPad Pro modelinin ekran – gövde oranından dolayı kasa boyutunun 10.5 büyüklüğüne denk olacağını söylüyor. İki modelde de daha hızlı şarj desteğinin yer alması bekleniyor. iPad mini tarafında ise herhangi bir söylenti yok. Muhtemelen yeni iPad mini tanıtılmayacak.

Şu an için net olmasa da iki yeni iPad Pro modelinin geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Eylül ayında yapılacak etkinlik ile ilgili gelişmeleri ve etkinlikte tanıtılacak ürünleri paylaşmaya devam ediyor olacağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz