Ana Sayfa Haberler 2018 iPad Pro’nun Sürpriz Kılıfı Sızdırıldı

2018 iPad Pro’nun Sürpriz Kılıfı Sızdırıldı

0
2018 iPad Pro

Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın 11 inç ve 12.9 inç ekran boyutunda iki yeni 2018 iPad Pro modeli üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Bugün, tanıtımına yaklaştığımız yeniden tasarlanmış iPad Pro modellerinden birine ait kılıf sızdırıldı. Slashleaks tarafından servis edilen kılıfın lightning konektörüne yakın bir yerde bir açıklık bulunuyor.

2018 iPad Pro Kılıfı

Sızdırılan kılıfın 11 inç iPad Pro’ya ait olduğu belirtiliyor. Kılıfın ilginç kılan şey lightning konektörü açıklığına yakın bir konumda Smart Connector için bir açıklık bulunuyor olması.

2018 iPad Pro Kılıf

Temmuz ayında Mac Otakara tarafından paylaşılan bir raporda, Apple’ın yeniden tasarlanmış iPad Pro modellerinde Smart Connector’u lightning bağlantı noktasına yakın bir yerde, cihazın alt tarafında konumlandırılacağı öne sürülüyordu.

Mac Otakara’nın raporunun ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra Steve Hemmerstoffer tarafından yeniden tasarlanan 2018 iPad Pro’nun CAD görüntüleri paylaşıldı. CAD görüntülerinde de Smart Connector’un lightning konektöre yakın bir noktada konumlandırıldığı görüldü.

2018 iPad Pro Smart Connector

Nitekim sızdırılan kılıfın tüm bu iddialarla uyumlu olduğu görülüyor.

Kılıfın görüntüsündeki ilginç bir detay daha yer alıyor. Ses düğmelerine yakın bir noktada, cihazın yan tarafında Smart Connector için bir başka açıklık bulunuyor. Yani 2018 iPad Pro modellerinde iki adet Smart Connector’un yer alıyor. Bu, 2018 iPad Pro modellerini düşey ve yatay modda kullanırken Smart Keyboard gibi aksesuarlarla kullanabilmenin mümkün olacağının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Apple’ın iPad Pro’yu düşey modda kullanırken Smart Keyboard gibi aksesuarların kullanılmasını sağlayarak neyi hedeflediği ise net değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz