Ana Sayfa Apple T-Mobile, iPhone’lar için Online Yükseltme Programına Dahil Oldu!

T-Mobile, iPhone’lar için Online Yükseltme Programına Dahil Oldu!

0
T-Mobile 2018 model iPhone'lar için değişim programı başlattı

Amerika merkezli operatörlerden biri olan T-Mobile, iPhone’unu yükseltmek isteyen kullanıcılar için Apple’ın online iPhone Yükseltme Programı’na dahil oldu.

Dileyen T-Mobile kullanıcıları bu aydan itibaren Apple’ın Apple Store uygulamasından programa katılabilir. Önceden iPhone’unu değiştirmek isteyen kullanıcılar Apple Store’a gitmek zorundaydı.

Geçtiğimiz yıllarda yeni çıkan bir iPhone’u almak isteyen kullanıcılar lansmanı ve akabinde ön sipariş gününü bekliyordu. T-Mobile müşterileri artık Verizon, Sprint veya AT&T kullanıcıları gibi Apple Online Store ya da Apple Store uygulaması üzerinden önceden kayıt yaptırarak iPhone Yükseltme Programı kapsamında sipariş oluşturabiliyor.

Buradaki değişim süreci tamamen Apple tarafından yönetiliyor. Apple, özellikle ön sipariş veren kullanıcılar için daha hızlı davranıyor.

T-Mobile 2018 model iPhone'lar için değişim programı başlattı

AppleCare+’ı de kapsıyor

Program ayrıca AppleCare+’ı da kapsıyor. Apple Care+ iki kazayı kapsıyor. Eğer yanlışlıkla cihazınızın ekranı ya da farklı bir noktasında zarar oluşursa 99 dolar karşılığında tamir ediliyor.

Operatörün vereceği telefon ilk günden itibaren SIM kilitsiz. Yani operatörün size verdiği SIM kart dışında başka bir operatöre ait SIM kartını iPhone’larda kullanabiliyorsunuz. Bu şekilde SIM kilitli iPhone’larda kullanıcıların karşısına çıkan cihazı kilitsiz hale getirme sırasındaki sorunların önüne geçilmiş oluyor.

Apple’ın yeni iPhone modellerini önümüzdeki ayki özel etkinlikte tanıtacağını belirtmeden geçmeyelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz