Ana Sayfa Apple Apple, 2 Ay Ücretsiz 200 GB iCloud Saklama Alanı Sunuyor

Apple, 2 Ay Ücretsiz 200 GB iCloud Saklama Alanı Sunuyor

0
iCloud Saklama Alanı

Apple, iCloud için yeni bir tanıtım teklifi ile dört büyük ABD’li operatörle işbirliğine gitti.

iPhone’larını yükselten müşteriler özel bir iCloud bağlantısını ziyaret etmeleri için yönlendiriliyorlar. Müşterilere yönlendirildikleri sayfada 2 ay ücretsiz 200 GB iCloud saklama alanı hediye ediliyor.

2 Ay Ücretsiz 200 GB iCloud Saklama Alanı

iCloud Ücretsiz Saklama Alanı

Teklif yalnızca ABD’deki dört büyük operatörlerle sınırlı ve yeni iCloud müşterileri tarafından kullanılabiliyor. İki ayın ardından 2,99 ABD doları karşılığında otomatik olarak iCloud teklifi aydan aya yenilenmeye başlıyor. Türkiye’de 200 GB iCloud planının KDV dahil fiyatı aylık 11,99 TL.

Apple, iPhone’unu yükselten müşterilerine küçük bir jest yaparak onları iCloud’u kullanmaya teşvik etmeyi hedefliyor gibi duruyor.

30 Gün Ücretsiz iCloud Deneme Planı

Mayıs ayında bu yana Apple, iCloud’un tüm saklama alanı planları için yeni abonelere 30 gün ücretsiz deneme fırsatı sunuyor. Yani en düşük 3,99 TL olan 50 GB’lık saklama alanı planını ya da 11,99 TL olan 200 GB veya 39,99 TL olan 2 TB saklama alanını yeni iCloud müşterileri 30 süre ile ücretsiz olarak deneyimleyebiliyor.

Apple, kullanıcıların aboneliklerini iptal etmemesini ve iCloud’u kullanmalarını sağlayarak hizmet gelirlerini artırmayı hedefliyor.

Ücretsiz iCloud saklama alanı teklifi oldukça düşük olduğu için Apple zaman zaman eleştirilerin hedefi oluyor. Çünkü müşterilere yalnızca 5 GB gibi oldukça düşük ücretsiz saklama alanı teklifi sunuluyor. Özellikle yeni iPhone’ların giriş seviyesi depolama alanının 32 GB / 64 GB olması ücretsiz iCloud saklama alanını yetersiz olduğunun en önemli göstergesi.

5 GB ücretsiz saklama alanı ile 2011 yılında kullanıma sunulan iCloud’un ücretsiz teklifi için yıllardır herhangi bir artış yapılmadı. Apple, iCloud saklama alanı planlarında ve fiyatlandırmasında birçok kez değişiklik yaptı, ancak ücretsiz plan için herhangi bir değişiklik yapmadı. Şirketin gelecekte ücretsiz iCloud saklama alanı teklifi için tatmin edici bir düzenleme yapması umuluyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz