Ana Sayfa Haberler tvOS 12 Beta 9 Yayınlandı

tvOS 12 Beta 9 Yayınlandı

0
tvOS 12 Beta 9 kayıtlı geliştiriciler için yayınlandı

Apple bugün, test amaçlı olarak tvOS 12 işletim sisteminin dokuzuncu betasını yayınladı. Hatırlanacağı üzere WWDC 2018’de yeni işletim sistemi tanıtılmıştı.

Xcode aracılığıyla alınan konfigürasyon profiline sahip kullanıcıların erişebildiği yeni tvOS 12 Beta 9, 4. ve 5. nesil Apple TV’lere yüklenebiliyor.

Yeni tvOS, ikinci beta sürümünde aktif edilen Dolby Atmos ses sistemi desteğini Apple TV’lere getiriyor. Apple, tvOS’un final sürümüne ulaştığı zaman bu desteğe sahip en büyük içerik kütüphanesinin iTunes’de olacağını duyurmuştu.

tvOS 12 Beta 9 kayıtlı geliştiriciler için yayınlandı

Daha Dolby Atmos desteğine sahip filmleri alan müşteriler, 4K çözünürlüğün ücretsiz sunulması gibi özellikleri ücretsiz olarak alabilecekler.

Bunun yanı sıra, yeni işletim sisteminde ISS iş birliğinde hazırlanmış uzay temalı ekran koruyucular da kullanıcılara sunulacak.

Diğer iyileştirmeler arasında direkt olarak iPhone üzerinden otomatik şifre doldurma ve iPhone & iPad’lerin Denetim Merkez’lerine eklenen kestirmeyle kontrol etme var. Bu kestirme Control4, Crestron ve Savant gibi ev yönetim sistemlerini de destekleyecek.

tvOS 12’nin herkese açık final sürümünün önümüzdeki ay yayınlanması bekleniyor. Apple, Eylül ayı özel etkinliğinde yeni cihazlarını ve aksesuarlarını duyurmasının ardından tvOS 12’nin yayınlanma tarihini de açıklayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz