Ana Sayfa Apple Apple, 12 Eylül Etkinliğini Resmen Duyurdu: “Gather Round”

Apple, 12 Eylül Etkinliğini Resmen Duyurdu: “Gather Round”

0
Apple Eylül Özel Etkinliği

Apple bugün, basın kuruluşlarına gönderdiği davetiyeyle 12 Eylül’de özel bir etkinlik yapacağını resmi olarak duyurmuş oldu.

“Gather Round” mottosuyla duyurulan etkinlik, Türkiye saati ile 20:00’da Apple’ın yeni kampüsü Apple Park’taki Steve Jobs Theater’da düzenlenecek.

Apple 12 Eylül Özel Etkinliği

Apple’ın bu yılki olağan Eylül ayı özel etkinliğinde birçok önemli duyuru yapması bekleniyor. Bunlardan ilki elbetteki beklendiği gibi 2018 model iPhone modelleri.

Etkinliğin Öne Çıkanı: Yeni iPhone Modelleri

2018 iPhone Modelleri

Apple’ın etkinliğinde üç yeni iPhone modelini duyurması bekleniyor. Bu modellerden ilkinin 5.8 inç OLED ekranlı yeni nesil iPhone X olması bekleniyor, ancak yeni nesil iPhone X’un nasıl isimlendirileceği tam bir muamma. Yeni model için öne çıkan isimlendirme ise iPhone 11. Teknoloji devi Apple’ın bu yıl, iPhone X’un büyük kardeşi 6.5 inç OLED ekranlı bir model ile gelmesi söz konusu. Şimdilik iPhone X Plus olarak isimlendirilen bu model için bir diğer öne çıkan isimlendirme iPhone 11 Plus.

Bu yılın belki de en çok merak edilen iPhone modeli ise şüphesiz en uygun fiyatlı 6.1 inç LCD ekranlı model. Model için tahmini isimlendirme iPhone 9 ve diğer OLED ekranlı modellere kıyasla daha uygun fiyatlı olması bekleniyor.

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3 vs Apple Watch Series 4

Apple’ın 10 Mart 2015’deki özel etkinliğinde duyurduğu Apple Watch’un en yeni modelinin bu yılki Eylül ayı etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Apple Watch Series 4’ün önemli geliştirmelerle sunulması beklenirken tasarımın nispeten önceki Watch modellerine denk olması öngörülüyor. Yeni Apple Watch modelinde ekran çerçevesinin inceltileceği ve böylece mevcut modellere göre yüzde 15 daha büyük ekran alanına kavuşacağı belirtiliyor.

Diğer Yeni Apple Cihazları

Apple’ın bu yıl ilk Retina ekranlı MacBook Air’i (veya başka bir dizüstü Mac modelini), iki yeni iPad Pro modelini ve 2014’den bu yana yenilenmeyen Mac mini’niyi yenilemesi bekleniyor.

Eylül ayı etkinliğinde yeni iPad ve Mac modellerinin gelip gelmeyeceği kesin değil, çünkü Ekim ayı için de özel bir etkinlik veya basın duyurusuyla cihazların duyurulması mümkün.

Etkinliğin tamamlanmasının hemen ardından geliştiriciler ve halka açık Beta Yazılım Programı kullanıcıları için iOS 12, watchOS 5 ve tvOS 12’nin GM (Golden Master) sürümleri yayınlanacak. Elbetteki en yeni Apple imzalı platformların herkese açık yayınlanacağı tarihte etkinlikte duyurulacak.

SihirliElma.com ekibi olarak Apple’ın etkinliğiyle ilgili her şeyi sizlere aktaracağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz